User Tag List

Sayfa 1/11 123 ... SonSon
192 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: İlk Arabanız ve Hikayesi

BaybuRtlu69 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

İlk Arabanız ve Hikayesi

Merhabalar arkadaşlar, Sohbet bölümü olunca mekan, araçlarımız üzerinden konuşalımm..

Herkesin ilk göz ağrısı vardır , bunları bi öğrenelim. zaman içerisinde ne değişiklikler oldu

Öncelikle şöyle birşey yapalım bu konuda, İlk aracınızı ne zaman aldınız , Alabilmek için ne gibi emekler verdiniz, nelerden kestiniz nelerden arttırdınız, O aracı almanıza sebep olan neydi, neyi çekici geldi , Kullandığınız sürece araca ekstra birşeyler yaptırdınız mı, Satarken ağladınız mı , satış nedeniniz neydi ve sattıktan sonra ne gibi araçlar aldınız

Mevzu bu arkadaşlar, İlk göz ağrılarımızı paylaşalım.. Anılar Canlansın
    Emre Kalkan

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben anlatırsam forum kitlenir
    Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
    Dr. Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben anlatırsam forum kitlenir
    Kitlendik bekliyoruzzz müdür
    Emre Kalkan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada bende kısaca bahsediyim

İlk olarak babam, 94 yılında broadway almış, o zamanlar lüks araç tabi şuandada dedem kullanıyor memlekette, maşallahı var yıllardır pek sorun çıkarmadan işimizi görüyor. acemiliğimide onda attım ben, ilk onda öğrendim kullanmayıda...

sonrasında Fiat Paliolar tutuldu bi ara, bizde aldık bordo renginden bir kaç sene kullandıktan snra ufak bi kaza sonucu satalım dedik ve 2005 senesi civarındaydı sanrm pejo 206 aldık, çok memnundum, satılırken çok üzülmüştüm
    Emre Kalkan

CeM öZeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Golf 3 gti'dan önce 2 tane daha arabaya bindim ama annemle ortak kullanırdım. Benim kendi aracım değildi. Kendi paramla almamıştım yani. İlk arabam golf 3 gti 2.0 16v ABF 150 hp 1997 model. 27 Nisan 2009'da aldım. Alabilmek için 6.000 tl para biriktirip 9.000 tl kredi çekip babama inat almıştım. Çekici gelen yanı 12 yaşında olmasına rağmen halen dipdiri olması, o zamana kadar 3 el değiştirmiş olması. İlk 2 sahibinin bayan olması. 12 yaşında olup komple yetkili servis bakımlı olması ve 82.000 km de olması cezbetti. Birsürü bişey yaptım. Polo gti almak için sattım. Ağlamadım ama halen üzülüyorum.
    Vw Cc & Mk 5 Gti

gurkanerkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ilk aracim murat 131 di 2 ay sonra kaza sonucu arabam pert oldu..

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bir hikayesi yok aslında araçlarımın ama hepsini çok severek aldım ve severek bindim pişmanda olmadım şunu almasaydım dediğim aracım olmadı şu ankilerde dahil
    sürerken tabiki çok hikayeler var ama alma hikayem yok..

sırasıyla ilk üç aracım 90 model lancer 93 model 3.23 mazda hb 96 model tipo 2.0 ( bu tipom caddede tanınırdı punto sarısıydı) sonra bu liste uzadı bu günlere kadar geldi..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben ilk aracımı aslında sırf ayağımı yerden kessin mantığı ile almaya gitmiştim

2006 yılında aile dostumuzun hem citroen hemde hyundai bayisi vardı üniversitedeyken git gel kullanmak için araç bakıyordum o donem c4 çok hoşuma gidiyordu

kalktım gittim yanına bana ısrarla c4 aldırmadı gel dedi hyundai showroomuna goturdu beni getzi ilk orda incelemiştim çok hoşuma gitmişti tamam dedim aldım gitti

hala daha biniyorum maşallah

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

mesutt1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    askerden geldikten sonra çok isteğim bi araba aldım allah gönlüme göre verdi çok şükür ilk aşkım canım bitanem sevgilim mini cooper
    Alıntı zıpzıp Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mesutt1bir!!!!!bir!!!1111bir!

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    11.750 tl ye 206 xr almıştık bana ilk arabam oydu ,1.4 motor gidişi asla ama asla tatmin etmiyordu gelenden geçenden sellektör yiyordum ama içimdeki kendime göre ilk modifiye işlemlerini o arabada yaptım gayette hoşuma gitmişti ,ancak lise yıllarından beri hayalini kurdugum 106 içimde kalmıştı hep ne olursa olsun almak istedim,206'nında yürürü tatmin etmeyince babamı zar zor ikna edip tek kapı sevdasına başladım

imzasız..

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    92 yilinda Kirmizi bir Toyotaydi 91 model,Erzurum Cumhuriyet savcisindan almistik...
    O sene Swift Gti,205 Gti a gecmemle macera baslamis oldu

typermelih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilk aracım 1999 yılında 1997 model oper astra hb gls idi beyaz boyasız ama km yüksekti 65 bindeydi 5.000 tl aldık bugünün parasıyla o aracı anneme aldırabilmek için üniversiteyi kazanmak zorundaydım ve kazandım,ilk aldım ve hemen ozamanlar adı teyipçi olan oto elektirk çiye gittim o yıllarda çıstak çıstak modaydı ordan damacıya geçtim ve plakaları boyattırdım ...zamanla spoyler flim egsoz falan...aracımın arıza ışığı hiç sönmezdi namussuz servise zaten parasızlıktan götüremezdim,birgün lan dedim götürim ne arızası var bilgisayara bağladı adam anaaam 7 farklı arıza var...ama çok sıkıntılı bir araçtı onun için opellere inancımı yitirdim

Kakus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ailemizin ilk arabası 2000 Model Hyundai Accent LX
    O vakit 7-8 yaşımdayım. Üsküdar'da oturuyoruz. Haberim yok, ***** daha sadece 7 yaşımdayım. Annem balkona çıktı ve bende peşinden çıktım. Benim boyum balkonun mermerinden aşağı doğru bakmaya yetmiyor. Yani sokağı göremiyorum. Annemi dürttüm dürttüm, annem beni kucağına aldı ve dirseklerimi mermere koyup karşı kaldırıma baktım. Babam bi arabanın kapısını açmış, tek elini kapının üstüne koymuş tek elinide tavana koymuş bize bakıyordu. Sonra üstümüzü başımızı giyinip bindik arabaya ananeme gittik.

Arka koltuğa sırtüstü yatıp camdan baktığımda o sokak ışıklarının yavaş yavaş gözümün önünden geçişini dün gibi hatırlarım.
    K.

mertrs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim hatırladığım ilk arabam 96 yılında 96 renault 19 ufaktım o zamanlar çok bişey hatırlamıyorum ama 2004e kadar severek bindik 2004'tede çaldılar gitti sonrasındada coupe ile devam

darkred - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende üniyi kazanınca kenarda birikmiş 3-5 kurus paramla ayağımı yerden kessin mantığıyla gidip tempra almıştım Bozulursa vs parça sıkıntım olmasın usta bulmakta zorluk çekmiyim diye ilk tercihim olmuştu...Far yıkamasına kadar çalışırdı...İlk göz ağrım olduğu için satarken baya üzülmüştüm sattıktan 2 saat sonra 106mı almıstım Ne zman trafikte beyaz tempra görsem acaba benimkimi diye hemen plakaya bakıyorum

Buda fotoğrafı

Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
    M.Kemal ATATÜRK

TolgaEsentepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilk kendime ait arabamı 2006da almıştım, 98 civic hb yerimde duramıyordum aldığmda
    .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlk aracımız 95 model şahin. İlk sahibiyiz, halen de kullanıyoruz. Maşallahı var tık demedi senelerdir.. Allah nasip ederse birkaç aya vti almayı planlıyorum, o zaman bi post daha atarım bu konuya

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilk arabam 2003 de aldigim 1995 model Vectra A idi. O araba sayesinde sanayide sabhlamalari , ustalarla kanka olmayi ogrendim. Asiri masrafliydi ve opele bir daha tocbe ettirdi. 9 ay kullanip 4bin tl kar ederek satmistim nasil olduysa.

kickbuttowski - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ýlk arabam tigra..1700 liraya almistim aldigimda kapilari gocuk boyasi cok kotu durumdaydi yeni kapi alip pasta cekmistim jantlarida boyayinca cok guzel olmustu

Kronik ecotec sorunlarindan korktuguum icin satmistim..

Editowski:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)