İLK SAHİBİNDEN HATASIZ 2009 COROLLA DIESEL COMFORT
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...65756153/detay
500 bini devirmiş ama resimlerden anlaşıldığı üzere temiz ve bakımlı
Motor açmadan 1.000.000 km yapan Sprinter'e Mercedes Türkiye den sertifika verilmişti.
Fiat's Are Faster Than You Think!
Bugune kadar gordugum en yuksek km
Baska bir forumdan alintidir, motor 800.000 mile kadar (1.3 milyon km) tamamiyla orjinal kullanilmis.
999999 dan sonra kitliyor sayacı.
Bu arada motor yagi da 20-25.000 milde degismis (35-40000 km de bir), gunluk bindigi arabada 3.000 km de bir degistiren arkadaslara ornek olur belki biraz![]()
850 bin km de multijet albea taksiye bindim taksici motoruna anahtar değmediğini söyledi ama sanki kaputun içinde değil torpidoda çalışıyodu motor acaip sesler vardı![]()
Kuzen 2009 model megane 3 ü 280.000 kmde sattı ,rütin bakımları dışında araç servise gitmedi .
2006 Model megane II 1.5 dci aracım 151bin km de saat gibi. 100bin den beri bende 10k bir bakımları yapılır.
Surekli denk geliyorum dükkana 500 binde araçlar geliyor bazıları daha motor acilmamis bide. adam da usta usta geziyor sabit ustası da yok araci nasil gidiyor hala anlamadım![]()
Bizim iş yerinde peugeot partner var 1.9 düz motor 585.xxx de hala taş gibi bakımlarını düzenli yapıldıktan sonra sıkıntı olmuyor![]()
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...87179166/detay
arkadaşımın arabasıydı 19.000 e bu galerıye verdı işi dolayı çok gezıyor. hiç lpg takmadı servis bakımlıyd, hiç açılmadı motoru.Ben de çok sürdüm bu arabayı 10 numara gidişi vardı.
Bu km ye kadar rutin bakımı ve baskı balata dışında hiçbir sıkıntı çıkarmadı onu belirtmek istemiştim sadece. Ülkemizde 150 binde dizel arabayı kimse almak istemiyor 100 binden sonra motor bitecek sanıyor insanlar öyle bir önyargı var halbuki dediğin gibi bu km ler aslında bakımlı araçlar için hiçbirşey değil.
98 honda civic 1,6 vti.
Orjinal rektefiye görmemiş, kapak açılmamış şekilde 251 bin km'de.
Çok şükür en ufak sıkıntıda yok. Kompresyon değerleri ve motor sağlığı çok iyi.
Merdo'm Seni Unutmayacağız...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)