Dayimın arabasina arka taraftan tır taktı kaçtı plakayı göremedik mahkemeye verdik 3 yıldır bekliyoruz hikaye bişey çıkmadı henüz... geçmiş olsun sizede
Dayimın arabasina arka taraftan tır taktı kaçtı plakayı göremedik mahkemeye verdik 3 yıldır bekliyoruz hikaye bişey çıkmadı henüz... geçmiş olsun sizede
Herkes ektigini Biçer bu hayatta...
Selam arkadaslar yeni konu acmak istemedim.
Sabah araci park ettim arada bosluk vardi polo vs giricek kadar bir geldim linea girmis oraya ama nasil girmis benim arka tampona surterek girmis.not yazdim zararimi karsilayin yoksa vurup kacma olarak sizi ihbar edecegim diye.resimleri cektim plakayi yazdim.simdi adam aramassa neler yapabilirim?sanirim bir secenek sigortacidan adama ulasip anlasmaya cagirmak.onun disinda neler yapilabilir
Elinizde plaka varsa buradan bazı arkadaşlar bana telefon adresine kadar vermişti. Oradan arayıp çözdüm meseleyi.
men dakka dukka.
onun vurdugunu nerden biliosun varmıydı onunda tamponunda iz
belki birisi girmeye calıstı sokamadı sürttü gitti sonra bu geldi sürtmeden girdi?
tamponunda kırık yoksa ki anladıgım kadarıyla yok , geri geri tıklama ile oluşacak izler pasta ile geçer boşuna tutanak vs uğraşmayın derim
Araba pis tam belli olmasada surtme izleri var ayrica cikicak olsa bile ellemicem yapilan terbiyesizlik tamponu eze eze surte surte park ediyor ama not birakmiyor.yapilan yanina kalmamali boylelerinin.o sinirle camurlugunu gocertip gidicektim ama not biraktim bekii akilli biridir diye.ama arayan soran yok ben ulasip anlaticam bakalim ne dicek.yanasmassa gidip resimlerle sikayet edicem
güncel varmı yardımcı olacak olan ?
bu araba buraya nasıl girmiş ben çözemedim nasıl kastırdıysa tamponu
Valla yalan olmasın da ben de bazen böyle parkediyorum. 15-20 hamle oluyor ama oluyor. Ben adamı tanımam etmem ama o araç oraya girer, çizdi ya da çarptıysa tabi peişini bırakmayın ama emin olun derim ben.
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
Az önce beşiktaşta şerefsiz taksicinin biri yandan sürttü kaçtı baya takip ettim ama trafikten yakalayamadım 34 tcz 63 plakası çocugundan çolugun dan çıkar inşallah
Gecmis olsun.
Bu arada ben eminim onunda tamponunda surtme vardi hasar belki pastalik ama terbiyesizlik oyuzde iem ede sikayet edicem telini bulamassam yapicaz bisiler
eğer adamı bulursan iste ücretini elinde kamera kaydı olursa zaten hemen verecektir, eğer çok hasar yoksa hiç uğraşma yaptır cepten karşı taraf yaptırsa bile bu defada hasar kaydı çıkacak arabanda geçmiş olsun
evox
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)