458 i BMC cok farkettırırmıkı ? stock tan sayılmıcak kadar ?
*Bilmediğimden soruyorum.
Printable View
458 i BMC cok farkettırırmıkı ? stock tan sayılmıcak kadar ?
*Bilmediğimden soruyorum.
458 Challenge deki motorlarin hepsi Bmc kullaniyor ve ondaki air box Carbon intake kit de parcalar kullanildi.
100-200 km 0,3 sec hizlanma bekliyorum, "Sadece Bmc intake" ile ;)
Fotolari Yilda paylasir,hatta videolarda var ;)
maşallah filtre değil bu başka bişe
maşallah bir solukta ve büyük bir keyifle okudum...süreler gayet iyi...el yapımı motorların bu kadar hp farkı çıkardıgını ilk defa duydum ve beni çok şaşırttı...benim merak ettiğim konu ise şu ; neden golf r da ve megane da evotech yazılım kullanıyorsunuz ? özellikle golf r için konusuyorum neden revo yu tercih etmediniz ? biliçli kullanıcalrdan birisiniz evotech in revo dan daha performanslı ve daha güvenli bi yazılım oldugunu düşündüğünüzden mi evotech i tercih ettiniz..merak içinde sorunun cevabını bekliyorum murat bey...ayrıca bu tarz denemeleri tek seferde farklı araclarla yapıp foruma sunmanız beni çok mutlu etti...
Kısaca yazayım arkadaslar,sorun degıl;
Evotech i ben yaklasık 10 yıldır kullanıyorum.Bır cok aracımı Turkıyeye gelıp yada beynı gondererek modlattım.Bır cok Hardware parcada almısımdır....
Evotech ıle kısısel calısmamın sebebı,bır cok buyuk fırmaya Yazılım destegı ve parca gelıstırme destegı vermelerı ıdı.
2009 yılında ıse,dıstrıbutorlugu actım ve Hobi olarak actıgım garaj 14 marka ıle HOBİ olarak devam edıyorum.
Evonun revodan gucsuz olup olammasından cok sorunsuz ve ara sıra ayar yapılmadan,1 kerede ısı bıten yazılım oldugu ıcın tercıh edılmıstır. Hos,amac hızlı olmak ıse,hızlı olan bır cok aracımızda var.1-2 boyun pesınde olanlar ıcın ayrı,olmayanlar ıcın ayrı versıon yazılım yapılıyor.
Bunu sadece Aracın Sahıbının Istegıyle Yapıyoruz ;)
Testlerı sadece bu sefer yayınladım ancak yaptıgımız her aracı MUTLAKA once ve sonra PBox ıle test edıyoruz kı,arac sahıbı yapılan ısı gorsun ve tam anlamıyla bılgı sahıbı olsun.
Bu aksam testten sonra denıyebılırdık ama yıne kısmet olmadı,napalım,3 seferdır ben hazırım ama teknık aksaklıklar bulusturmadı bızı :(
Ama bunlarin bir kismini zaten aciklamistim onceden. Yine polemik sacma yerlere gelicek...
Kisaca sunu yazayim,hepsine cevap olsun;
Porsche 997 GT2 Mk1 in manifoldunu tasarlayan ekipte,Evotech in sahibi ve yazilim sefi Olive Neumann da vardi. Son test ve uygulamarini bizzat kendisi yapmistir.
Yada Bmw nin destekledigi,Almanya Pist sampiyonasindaki Tum araclarin beyinleri Evotech tarafindan tune edilmistir...
Yada Moskow Unlim,500+ in sonuclarinada bakabilirsiniz sinifinda ;)
Fotoğraflar can alıcı olmuş :) Geçen gün sahrayıceditte plakasız gezen araç değil ama sanırım bu :)
abi Dbn i koysana :) gene reklamlardasın :D
Ozgun ne reklami yahu,anlattigim seyleri defalarca soruluyor,yazinca reklam oluyor :(
Dbn ler sahibinde kardesim,bu aksamda yine verecegim. İsteyen cerceveletsin isteyen gazetede yayinlatsin ;)
Gtr in zaten konusu yarin yada bugun acilir,Suan slickler takiliyor...
degerler harıka ustuu abiii maşşallah
abiii slicklerde reklamm :):)
GTR'ın proje konusunu açmadınız :(
Ozgun,aglattin beni :(
Slickler Toyo 888,hah iste tam reklam yapayim,cikanlarida satiyorum,1100 km de ve yorulmamis ;)
Birazdan modarotorlerden uyari alrim,abi fiyat ve resim koy diye ;)
Yahu degerler stok,daha harikaligi yok,bu aksamki sonuclar hakkinda yorum yapilursa saglikli olur...
Murat abi neden evotech yazilimi tercih ettigimi cok guzel acikladi yorum yapmama gerek kalmadi, bnde bu sebeplerden dolayi sectim bu yazilim firmasini, normal sartlarda da aracimi cok zorlayan yoran biri degilim cunku araca o kadar para werince kiyamiyorum acikcasi o yuzden ben daha cok guwenlik we dayaniklilik anlaminda secimimi evotechten kullandim, youtube da izlediim bagzi videolarinda etkisi war tabi bunda dogal olarak...
Ozgun 888 ler neden kotu?
Nedir tecrube ve bilgin? Paylasirsan sevinirim...
Forumlarda ve kullananlar hep memnun yorum yapmislar Pist ve cadde kullanimda. Ozellikle Amerikada sikca kullaniliyor. Hevesim icimde kaldi vallah...
Yazarsan sevinirim.
Memnun olmana sevindim,bu aksam kendi aranizda denersiniz ;)
Bugun son,hatta 315 leri taktim,biraz daha yavasladim,aksam 1 den sonra biterse isin ara ;)
hep reklam hep reklam nereye kadar:)
:))))
Sende boyle soyluyosan,cidden reklam yapiyorum :(
Yapma be avci basi,sen soyleme bari...
Gece bende testteyim 458 le
ah be abi sana site acmak lazim ben sana diyim:)
oh gece eğlence var,foto ve videolarla yetinelim en bolundan. :)
Videolar okadar cogaldi ki,bu hafta cok yogundu Yilda,yarin umarim yukler...
Ozgurum mudurum,site acsam ne yazar,habire reklam,habire reklam oluyor ;)
Site var aslinda speed turkey mi ne ama adam gerek ilgilenmeye.
Yarin videolari yukleyim ama bir kisi bile Evotech lafi etmesin,sadece otomobil sevgisi olanlar yorumlasin... Sonra Ozgun reklam diyor :(
maaşallah trophy fena araç. diğerleri beni aşar :)
chipten sonra çok farklı olacağını umuyorum verilerinin.
Merhaba Murat Bey,
Tebrikler...
100-200 için iddianız var mı? Birde Renault Megane Trophy şayet 2 litre 200 küsür beygirse, TR' de satılmıyor diye biliyorum. Özel ithalat mıdır?
arkadaşımız kendi imkanları ile getirdi trophy yi ..