abi Dbn i koysanagene reklamlardasın
![]()
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Ozgun ne reklami yahu,anlattigim seyleri defalarca soruluyor,yazinca reklam oluyor
Dbn ler sahibinde kardesim,bu aksamda yine verecegim. İsteyen cerceveletsin isteyen gazetede yayinlatsin
Gtr in zaten konusu yarin yada bugun acilir,Suan slickler takiliyor...
degerler harıka ustuu abiii maşşallah
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
abiii slicklerde reklamm![]()
www.drecu.com
Ozgun,aglattin beni
Slickler Toyo 888,hah iste tam reklam yapayim,cikanlarida satiyorum,1100 km de ve yorulmamis
Birazdan modarotorlerden uyari alrim,abi fiyat ve resim koy diye
Yahu degerler stok,daha harikaligi yok,bu aksamki sonuclar hakkinda yorum yapilursa saglikli olur...
www.drecu.com
Murat abi neden evotech yazilimi tercih ettigimi cok guzel acikladi yorum yapmama gerek kalmadi, bnde bu sebeplerden dolayi sectim bu yazilim firmasini, normal sartlarda da aracimi cok zorlayan yoran biri degilim cunku araca o kadar para werince kiyamiyorum acikcasi o yuzden ben daha cok guwenlik we dayaniklilik anlaminda secimimi evotechten kullandim, youtube da izlediim bagzi videolarinda etkisi war tabi bunda dogal olarak...
Ozgun 888 ler neden kotu?
Nedir tecrube ve bilgin? Paylasirsan sevinirim...
Forumlarda ve kullananlar hep memnun yorum yapmislar Pist ve cadde kullanimda. Ozellikle Amerikada sikca kullaniliyor. Hevesim icimde kaldi vallah...
Yazarsan sevinirim.
Memnun olmana sevindim,bu aksam kendi aranizda denersiniz
Bugun son,hatta 315 leri taktim,biraz daha yavasladim,aksam 1 den sonra biterse isin ara![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)