cok guzel ve zevkli bi gece gecmis Murat Bey tum araclara masallah
Bugraninda dedigi gibi kacirdik ve kacirdigimizada uzulduk
bu aksamki testte hersey yolunda olursa bizde katilmak isteriz mumkun mudur![]()
cok guzel ve zevkli bi gece gecmis Murat Bey tum araclara masallah
Bugraninda dedigi gibi kacirdik ve kacirdigimizada uzulduk
bu aksamki testte hersey yolunda olursa bizde katilmak isteriz mumkun mudur![]()
er ist ein deutscher
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Katilmak tabi mumkun
Ama Roll yok yada isteyen yapar. Cunku gelicek kisiler test var diye geliyor...
Once test etmem gereken araclar var,sonra gazlariz aramizda.
Yer ve zaman konusalim,herzamanki yerden farkli yapariz.
Fakat dun gece birsey dikkatimi cekti,yerde kiragidan dolayi sanki ince buz varmis gibi kayiyor...
Cemal cumartesi aliyor,2 motor vardi elinde.
Sen onu bana sor
Vu aksam resimli konu acarim,proje yarin basliyor![]()
458 i BMC cok farkettırırmıkı ? stock tan sayılmıcak kadar ?
*Bilmediğimden soruyorum.
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
458 Challenge deki motorlarin hepsi Bmc kullaniyor ve ondaki air box Carbon intake kit de parcalar kullanildi.
100-200 km 0,3 sec hizlanma bekliyorum, "Sadece Bmc intake" ile![]()
maşallah filtre değil bu başka bişe
maşallah bir solukta ve büyük bir keyifle okudum...süreler gayet iyi...el yapımı motorların bu kadar hp farkı çıkardıgını ilk defa duydum ve beni çok şaşırttı...benim merak ettiğim konu ise şu ; neden golf r da ve megane da evotech yazılım kullanıyorsunuz ? özellikle golf r için konusuyorum neden revo yu tercih etmediniz ? biliçli kullanıcalrdan birisiniz evotech in revo dan daha performanslı ve daha güvenli bi yazılım oldugunu düşündüğünüzden mi evotech i tercih ettiniz..merak içinde sorunun cevabını bekliyorum murat bey...ayrıca bu tarz denemeleri tek seferde farklı araclarla yapıp foruma sunmanız beni çok mutlu etti...
Kısaca yazayım arkadaslar,sorun degıl;
Evotech i ben yaklasık 10 yıldır kullanıyorum.Bır cok aracımı Turkıyeye gelıp yada beynı gondererek modlattım.Bır cok Hardware parcada almısımdır....
Evotech ıle kısısel calısmamın sebebı,bır cok buyuk fırmaya Yazılım destegı ve parca gelıstırme destegı vermelerı ıdı.
2009 yılında ıse,dıstrıbutorlugu actım ve Hobi olarak actıgım garaj 14 marka ıle HOBİ olarak devam edıyorum.
Evonun revodan gucsuz olup olammasından cok sorunsuz ve ara sıra ayar yapılmadan,1 kerede ısı bıten yazılım oldugu ıcın tercıh edılmıstır. Hos,amac hızlı olmak ıse,hızlı olan bır cok aracımızda var.1-2 boyun pesınde olanlar ıcın ayrı,olmayanlar ıcın ayrı versıon yazılım yapılıyor.
Bunu sadece Aracın Sahıbının Istegıyle Yapıyoruz
Testlerı sadece bu sefer yayınladım ancak yaptıgımız her aracı MUTLAKA once ve sonra PBox ıle test edıyoruz kı,arac sahıbı yapılan ısı gorsun ve tam anlamıyla bılgı sahıbı olsun.
Bu aksam testten sonra denıyebılırdık ama yıne kısmet olmadı,napalım,3 seferdır ben hazırım ama teknık aksaklıklar bulusturmadı bızı![]()
Ama bunlarin bir kismini zaten aciklamistim onceden. Yine polemik sacma yerlere gelicek...
Kisaca sunu yazayim,hepsine cevap olsun;
Porsche 997 GT2 Mk1 in manifoldunu tasarlayan ekipte,Evotech in sahibi ve yazilim sefi Olive Neumann da vardi. Son test ve uygulamarini bizzat kendisi yapmistir.
Yada Bmw nin destekledigi,Almanya Pist sampiyonasindaki Tum araclarin beyinleri Evotech tarafindan tune edilmistir...
Yada Moskow Unlim,500+ in sonuclarinada bakabilirsiniz sinifinda![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)