Maşallah araçlaraAh bir de videolar olsaydı.
Yahu bu haldex bu kadar kötü mü? Yani araç önce oversteer olup sonra mı güç arkaya veriliyor. Bu arada güç transferi sırasında araçta tutukluk mu oluyor? Bir tane S3 bulup kullanmak istiyorum![]()
Maşallah araçlaraAh bir de videolar olsaydı.
Yahu bu haldex bu kadar kötü mü? Yani araç önce oversteer olup sonra mı güç arkaya veriliyor. Bu arada güç transferi sırasında araçta tutukluk mu oluyor? Bir tane S3 bulup kullanmak istiyorum![]()
gtr la 458 in resmi gördüm dedim aksam atraksiyon varmış ki epey bi varmış
maşallah araçlara.. GTR 900hp halini videosunu merak ediyorum..
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Ddn ekleyim ama daha dbn lik deger yokki? Golf haric hepsi Stok
458 in kadran videosu var ve diger 458 lerin kadtan videosuyla karsilatirinca dumur oluyorsunuz. Gece 4 dereceydi ve deniz seviyesi yani sartlar misss! Ama benzin?
O geceye dair resimler ve video gelicektir,arac sahipleri uyuyor henuz
Malesef Haldex boyle,gec calisiyor...
Gt-R in projesi basliyor,hatta bugun yada yarin resimler gelir...
Kisaca;
458 in karizmasi ve Atmosferik gidisi harika...
Gt-R in hasinligi ve sporculugu mest ediyor...
Thropy maço ve ele avuca sigmiyor,ne verirsen aliyorsun...
Golf R guvenli ama hizli,ailece tatile giderken piste girebilirsiniz..
Daha önce belki yazmışsınızdır fakat GT-R ın kiti AMS midir ? 900 tekere mi almayı düşünüyosunuz yürekli de çağların aracını gördükten sonra GT-R ın ne kadar tehlikeli bir araç olduğunu anladım![]()
video ve fotoğrafları en kısa sürede görmek dileğiyle.
el yapımı motorlardaki bu beygir farkını ilk defa duyuyorum şaşırdım gerçekten.
"Ve her millet, icraatına tahammül ettiği yönetimin mesuliyetine ortaktır."
Kit melez diyelim,Cogunlugu Ams ama egsozt Akropovic Evolution(komple Titanyum)
Yazilim Evotech.
Zaten Caglarla yapiyoruz,onun aracida yakinda yeni degerlerini aciklar
Gtr 2 kisi 8,0-8,1 sec yuruyor. Dbn yakinda gelir,bu dbn i istiyorsan gondereyim ama 8 saniyenin dbn i mi yayinlanir![]()
Soyle 5 lerin altina inip,carsaf carsaf Dbn yayinlasaminsallah hedefe ulasirim...
Millet daha uyanmadi,hafi koyun resimleri,Alooo!!?????
golf-r ağırlık ve dört çeker faktörüne göre çok güzel çıkmış hatta sadece egsoz ile 5'in altına düşmesi çok çok güzel araç dsg ise hatta daha da güzel demekki golf-r alınıbilitesi olan bi araç.
Golf R da Evotech yazilim ve İsko downpipe var,sadece egsoz degil yahu...
Golf R yerine hafif ve tek ceker olan Rocco R tercih ederim,Sadece Roll icin...
Dbn leri alip gondereyim de bu surelerin dosyasini merak edicek ne var,anlamadim ;(
Listeye eklenicek sure yokki,neyse,cikartayimda merakin gitsin.
Edit:mil hic olcmuyorum ama modlamadan birdaha cikarsam onada bakarim senin icin![]()
Güzel denemeler olmuş hepsi merak edilen araçlar, DBN istenmesinin sebebi listeye bakarken referans değerler olması karşılaştırma için güzel veriler yoksa dbn isteyip sizi sorguladığımz için değil. Paylaştığınız için teşekkurler.
Sorgulanicak birsey yok,yahu hemen akliniza bu tip isler geliyor
Araclarin hepsi "sahibiyle" test edildi...
Benim amacim Thropy'i,458 i ve Gt-R i yaptikdan sonra,before-after yayinlamak ama istek geldi,koyucam.
Yoksa,sure deklere etmezdim...
Ankarada mutlaka sureler geriliyecektir,***** rakim...
Abi bende onu dedim zaten sorgulancak bişey yok merak ettim sadece, Aklınıza bu tip işler geliyor diyince sanki kötü bişey söylemişim gibi anlaşılıyor.
Murat abi sorgulamak degil yanlis anliyorsun. Sahipleriyle olculmesi vb degil benim merak ettigim. Butun dunyada adamlar dbn kullaniyor kimse cikipta sunu yaptim arabam stock, stock arabanin dbn yaninlamam gerek yok demiyor.
Diyenlere de kimsenin inanmadigini gorduk zaten. Bu sureleri degistiren egim, rakim vb birsuru etken var, onlari gorebilmek icin istemistim.
İsin profesyonelligi dbn![]()
Haydaaa,yaw cocuklar bu isleri bana ogretmeyin lutfen,2005 den beri PBox kullaniyorum vr Pbox diye yirtinan benim...
Tamam,3. Kez koyucam diyorum "Profesyonelce"
Bir daha dbn derseniz yakarim Pbox'i!!![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)