User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
33 sonuçtan 20 ile 33 arası

Konu: araç takip sistemleri referans

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tabıkı daha kullanıslı. anladıgım kadarıyla sen sadece guvenlık ıcın boyle bırsey dusunuyosun o zaman senın daha basıt ve ucuz bır sıstem alıp uye olman daha mantıklı. ben kamyon ve tırlar ıcın bu sıstemı arastırdım ve yukarıda yazdıgım ozellıkler benım ıhtıyacım olanların bır bolumu bunlarıda her sıstem kolaylıkla saglayamadıgından ben fıyat konusunda yuksek kalıyorum.

karsiyakaliozi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ardacar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tabıkı daha kullanıslı. anladıgım kadarıyla sen sadece guvenlık ıcın boyle bırsey dusunuyosun o zaman senın daha basıt ve ucuz bır sıstem alıp uye olman daha mantıklı. ben kamyon ve tırlar ıcın bu sıstemı arastırdım ve yukarıda yazdıgım ozellıkler benım ıhtıyacım olanların bır bolumu bunlarıda her sıstem kolaylıkla saglayamadıgından ben fıyat konusunda yuksek kalıyorum.
    evet ben guvenlik ıcın ıstıyorum zaten araclarım normalde garajda duruyor cok nadır tatıllerde dısarda bırakırım
    ''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN

PaSSerBy... - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    merhabalar size daha önce bu konu hakkında pm ve msj yazmıstım bornova tarafına gelırsenız bızdekı sıstemı canlı canlı gosterme tanıtma fırsatım olabılır ılgılenırsenız suan ızmırdekı lenoı yetkılı bolge sorumlusuda tanıdıgım bır ınsan belırtmek ıstedım sadece,aıdatlı arac takıp cıhazı kullanmanızı tavsıye etmem cunku guvenlık amaclı kullanacagınızı belırtmıssınız zaten cıhaz ıcın bır ucret odeyeceksınız daha sonra her ay belırlıbır ucret odeyeceksınız hesaba wurdugunuz zaman toplamda cok para vermıs olacaksınız.(amacım sıze yardımcı olmak ve önerılerımı sunmaktır)

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence kafan fazla kurcalanmasın. lenoi iyidir. düşünme. 2 aylık otopark parasına güvenlik iyidir.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı PaSSerBy... Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhabalar size daha önce bu konu hakkında pm ve msj yazmıstım bornova tarafına gelırsenız bızdekı sıstemı canlı canlı gosterme tanıtma fırsatım olabılır ılgılenırsenız suan ızmırdekı lenoı yetkılı bolge sorumlusuda tanıdıgım bır ınsan belırtmek ıstedım sadece,aıdatlı arac takıp cıhazı kullanmanızı tavsıye etmem cunku guvenlık amaclı kullanacagınızı belırtmıssınız zaten cıhaz ıcın bır ucret odeyeceksınız daha sonra her ay belırlıbır ucret odeyeceksınız hesaba wurdugunuz zaman toplamda cok para vermıs olacaksınız.(amacım sıze yardımcı olmak ve önerılerımı sunmaktır)
    ilgine tesekkur ederım lenoı aklıma yattı gormek ısterım rakam olarak en uygun o gorunuyor su an pm ile tel yazarsan sana ulasırım
    ''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN

punto_multijet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dun bu konuyu okuyup turuncu arac takip diye biyerden aradılar şirketten ama forumdan bir arkadas mıydı arayan yoksa netten konuyu gorup mu aradılar acaba?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne konu acmısım arkadas

turuncuefes
    Misafir
    Merhaba Araç takip sistemi ile ilgili olarak izmir Bayimizle temasa geçebilirsiniz. Program hakkında detaylı bilgi verebilir. Güvenlik amaçlı olarak Motor Blokaj kiti tercih etmeniz sağlıklı olacaktır. Moto Blokaj kiti ile araç çalınsa dahi uzaktan motoru bloke edebilirsiniz. Farklı çözüm yolları için izmir bayimizle temasa geçebilirsiniz. Bayimiz telefon ve irtibat bilgileri için pm isteyebilirsiniz. www.turuncuaractakip.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı turuncuefes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba Araç takip sistemi ile ilgili olarak izmir Bayimizle temasa geçebilirsiniz. Program hakkında detaylı bilgi verebilir. Güvenlik amaçlı olarak Motor Blokaj kiti tercih etmeniz sağlıklı olacaktır. Moto Blokaj kiti ile araç çalınsa dahi uzaktan motoru bloke edebilirsiniz. Farklı çözüm yolları için izmir bayimizle temasa geçebilirsiniz. Bayimiz telefon ve irtibat bilgileri için pm isteyebilirsiniz. www.turuncuaractakip.com
    arac takıp sıstemı uzun zamandır dusunuyorum sıkıntı makul fıyatlara ınmemesı su konusu actıgım şirket cok cuzzı bır rakam bu sıstemı sunuyor ve ozellıkler tatmınkar bu ozellıklere sahıp rekabetcı fıyatınız var degerlendırebılrım tesekkur ederım ilginize

gokcell13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizim şirket mobiliz kullanıyor.İçinde vodafone hat ile birlikte.Kullanılan yazılımda arac 3 gun hareket etmz ise bilgi veriyor.Asırı hız ve diger bilgilerde normal olarak bilgilendiriliyor.Ayrıca araca pc basından hukmedebiliyorsun.
    DR. ECU
    ADA HONDA SERVICE
    ATA MOTORSPORTS ANTALYA

punto_multijet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı PaSSerBy... Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lenoi den fiyat geldi ama görüşme için 30 kere aramamıza ragmen gelen olmadı hatta gecen hafta 2 kere aradılar gelcez diye ama yinede gelen olmadı anlamadım ben bu firmayı

VTec_king - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    castrol filozof tavsiye ederim adamlar işinin ehli..
    Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Castrol Filozof kendisi takip yapmıyor. Filotürk'ün çözüm ortağı kendileri...

Ben de Arvento'da çalışıyorum, yardımcı olabilirim aklınıza takılan şeyler olursa.

turuncuefes
    Misafir

izmir bayimiz

Alıntı karsiyakaliozi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arac takıp sıstemı uzun zamandır dusunuyorum sıkıntı makul fıyatlara ınmemesı su konusu actıgım şirket cok cuzzı bır rakam bu sıstemı sunuyor ve ozellıkler tatmınkar bu ozellıklere sahıp rekabetcı fıyatınız var degerlendırebılrım tesekkur ederım ilginize
    Merhabalar izmir bayimiz ile temasa geçebilirsiniz. Konu hakkında size açıklayacı bilgi verecektir. Araç Takip sistemlerinde en büyük kriter yazılım ve teknik destek hizmetleridir. Geniş bilgi için size pm göndereceğim. ilginize teşekkür ederiz. Araç Takip Sistemi | Araç Takip Sistemleri Fiyatları | Araç Takip Cihazları | Ana Sayfa

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)