ben bankacıyım.zengin musterılerım arabalarının uctuklarını soyluyolar.range lerin panamera ların.bende ucmadıklarını anlatıyorum.varmı başka 400 hp ustu bankacı yoook ben bulamadım
ben bankacıyım.zengin musterılerım arabalarının uctuklarını soyluyolar.range lerin panamera ların.bende ucmadıklarını anlatıyorum.varmı başka 400 hp ustu bankacı yoook ben bulamadım
Thanks to
TURBO ZONE
REMAPS
e- faturaya bizde başvurduk hemde erken 1 ay sonra cvp geldi şifreyle kullanıcı adı ordan yükleyebiliyoruz faturaları.
ayrıca bende calıştıgım yerden çıkıyorum inş 30 kasım itibariyle Allahtan tecrübelerim iyi celebi holdıng 1 sene ilaç sanayisinde 1 sene ve son bu işyerimde 1 sene oldu3 senelik tecrübe iyidir
![]()
2 kasım sınavı geçti ama ben yeni görüyorum konuyukursa gitmeden biraz zor oluyor.çünkü kurs tamamen sizi sınavda çıkan soruların konularına ağırlık vererek çalıştırıyor.kaynak alıp çalışıcam diyince olmuyor maalesef.bunlar tecrübeyle sabit ve çoğu kişide de bu böyle oluyor.ben 5 sınava kendım calısır hallederim dedım olmadı mecbur kursa yazıldık 2 kasım sınavı ıcın .bu sefer ıyı gectı insallahta veririz
TeKS@S
Nerdeyse muhasebeci sayılırız. Mikro yazılımevi bayiisiyim. Çok sayıda mali müşavir müşterim var. Şimide garaj açtım
E fatura konusunda sorularınıza programsal anlamda cevap verebilirim. Mikro enteratorluğu açıklandı.
İyi forumlar
RACE WERKS
Arkadaşlar e fatura ya geçtik ve onayımızı yaptık şimdilik opet, philip morris, odak gıda ve yurtiçi kargodan e fatura geldi philip morris ve odak gıda kaçtıe faturadan yıldız ve dünya diye başka şirket olup elden kesiyorlar aygaz hala geçmedi? göndermedi şimdi bunun 2 versiyonunu anlatayım bu sene e fatura olanlar arası fatura kesip alıyorduk seneye bütün firmalara e fatura keseceğiz.
Şimdi hükümet ayağındaki bir dümenden bahsedeceğim özel entegratör şirketler bakınız:
e-Fatura Portalı
amaçları ne ? aylık 500 ft üstü kesiyorsanız e fatura sisteminden fatura kesemeyeceksiniz bu firmalarla anlaşacaksınız bunlar kesip maliyeye gönderecek kim bu firrmalar adları ünvanları belli kaçı hükümet yandaşı ?
sonra diğer bir oyun yazarkasa pos maliyeti 100 dolar satışı 1000 dolar 60.000 adet satmış tek başına tekel başka firma giremedi sahibi kim tabiki hükümet yandaşı hadi hayırlı uykular
ben kafama koydum 3-5 sene içinde geçerim köyüme alırım koyun ineğimi hayvan bakarım
22 tane bilançonun Ba bs forumlarını bildirmeyi unuttuk. Toplam ceza 26400 tl çıktı. Ne yapabiliriz? Başka bir çıkar yolu olabilirmi?
http://www.techturkey.com/forum/sohb...-muhasebe.html
5 Sene önce ben açmıştım![]()
Bazen Diyorum Kendime,Ne Çok Değer Vermişim Değersizlere...
Unutmak muhasebede en korktuğum şey çünkü sonucu tamamen maddi yaptırım ve büyük yaptırımlar var.Geçmiş olsun çok ağır olmuş
bende yaklaşık 8 senelik muhasebeciyim babam malimüşavir onla birlikte çalışıyorum.Kasım da askerlik dolayısı ile işi bırakıcam ama gelincede başka işler düşünüyorum belge felanda almıycam izmir piyasası bu konuda kötü heryerde muhasebeci var ve ücretler düşük adam 200 liralık defteri izmir de 50 TL ye tutuyoböylelerine ne denir artık adını siz koyun
![]()
Geçmiş olsun gerçekten kötü olmuş![]()
Golf MK3 Sport - SATILDI.
Jetta MK3 1.9 TD- SATILDI.
Golf MK2 GTD...
-Ne Mutlu Türküm Diyene...
K.Atatürk.
yaklaşık 2 senedir babamın yanındayım bende.açıkcası muhasebede unutmak çok sıkıntılı,hele sgk işleri daha sıkıntı.
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)