bende muhasebiciyim eta 7 logo tıger ınterprise kullanıyorum gene yaklaştı kdv dönemi mesailere başlarım artık :D
Printable View
bende muhasebiciyim eta 7 logo tıger ınterprise kullanıyorum gene yaklaştı kdv dönemi mesailere başlarım artık :D
vergi borcu yüzünden kredi kartına bloke koyabilrmi vergi dairesi...
Öyle diyorsun da nokta vuruşlu da seri formu taktı mı bitti.
Valla her ikisi de çok ilkel.
Sene 2012 olmuş kablosuz bağlantılar almış başını yürümüş.
Millet yazlıktan evindeki kombiyi kontrol ediyor
Daha depolama sistemleri uçmuş durumda
ama bizimkiler hala kağıda yazdırmamızı istiyorlar ısrarla.
Hortttt , yeni konu açmayayım dedim... hanım smmm staj sınavına hazırlanacak , dershane , oda hazırlık kursu , eğitim seti vss ne önerirsiniz??? Beylikdüzü civarı kurs dershane falan var mı??
arkadaşlar aranızda SAP muhasebe programını kullanan var mı?
yeni geçtik bu uygulamaya, eğiteme gidecekmişiz orda sap gibi kalmıyım diye araştırma yapıyorum.
bitsede gitsek bunaldım geçicilerden
bende mikro kullanıyorum
muhasebeci tuner arkadaşlar, SAP muhasebe programında sormak istediklkerim var.
Ankara da SAP kullanan arkadaşlar var mıdır?
hort ,,, eşim hazırlanıyor muhasebe staj öncesine de , S.A.P. nin eğitim video dersi vss olan arkadaş varsa paylaşabilirmi acaba?
Zirve candır :D
muhasebeci tuner arkadaşlar, işler rahatladı bi nebze de olsa...
Gazi Üniversitesi Muhasebe ve Vergi uygulamaları bölümü'nden 1 ay sonra mezun oluyorum bakalım sonumuz ne olacak :)
Hort sayılmaz aslında ama buraya yazmak istedim. Olmazsa konu açacağım fikir almaya ihtiyacım var.
Okul bitti mali müşavirlik staj başlatma sınavı için dosya açtırdım. İlk sınav 2 kasım'da.
Pek hazırlanamadım umudum yok o yüzden. Biliyorsunuz kurslar sadece ankara ve istanbulda var . Kurslara gitmeden yapamaz mıyız ? Yani DEHA'nın setini aldım her şey var elimde.
Haftaiçi ofisteyim haftasonu sivas'dan ankaraya git gel çok yorucu olacak . Kim hangi yollarla kazandı bu zorlu sınavı ya ?
yıllardır muhasebecilik yapıyorum ofisim şirinevlerde peder bey eski vergi denetmeni:)
suan ZENOM kullanıyorum etadan geçiş yaptım. ara sıra donma dışında cok keyifli rahat program.
kredi kartına koyamaz ama siz siz olun her hangi bi malınıza vs haciz koydurmayıın hacizi kaldırana kadar trafik cezaları dahil olmak üzere ne kadar kamu borcun varsa vadesi geçmiş kurusuna kadar almadan haciz kaldırım yapılmıyor...
mikro 15 e geçtik lanet olsun