muhasebeci değilim ama satın alma ve lojistik operasyona bakıyorum az çok konu içerisindeyim Tiger kullanıyoruz depoda ise Fays
Printable View
muhasebeci değilim ama satın alma ve lojistik operasyona bakıyorum az çok konu içerisindeyim Tiger kullanıyoruz depoda ise Fays
ben mikroyu severdim aslında yaa uzun süre mikroper kullandım :D
13 yıl SAP kullandıktan sonra yeni işyerimde 7 aydır Navision kullanıyorum inanın 10 yıl önce kullandığım dos tabanlı programlar bile bundan iyidir :D
Okuyom ben yaa !!
Bakalım bizde muhasebe okuyoruz, bişey olcagımızdan degil ...
E Fatura ya geçeceğiz biz zorunluluk yüzünden mecbur kaldık Mali müşavirimiz erken geçtiniz dedi mikro bizi kobay olarak kullandı biz hata bulduk söyledik onlar ios 7.0.1 yok 7.1.3 gibi güncelleme yaptı gönderdiler saçma bir hata vardı 1 aydır çözemediler bunun için server değişti dağıtıcılar değişti yine yok serverde mikro hızlı çalışıyor terminallerde yavaş bütün pc lerimiz sıfır değişti mesela rapor çalışıyor dakikalarımızı alıyordu müdürüm tesadüfen çözdü mause ayarlarından mış olaya bak bir aydır işkence çektik
şuan özel bir şirkette muhasebecilik yapıyorum 2003 den beri tiger kullanıyorum. bu sürede 4,5 yıl hava yolu-1,5 yıl otomotiv, 1 yıl liman 1 yıldır da inşaat sektöründeyim her modülünü kullanıyoruz güel bir program istediklerinize bildikten sonra rahat ulaşabiliryorsunuz
İzmir üniversitesi ingilizce işletme ve uluslararası ticaret finansman (ÇAP) 2. sınıf öğrencisi olarak ben de buradayım :)
Muhasebe ile ilgili bir konu olduğunu düşünerek arama yapıcaktım ki bu konuya rastladım. Bu işe Başlamak için İstanbula Taşınıp Bugün itibarı ile Logo Muhasebe Uygulamaları - SAP Uygulamaları için bir kursa kayıt oldum.Kendi inşaat firmamızın muhasebe işlerini yapabilmek adına.
Muhasebe okudum bende Olin'de durdum bi süre baktım olmuyor memur olduk. ETA kullanıyordum bende.
Baba hiç mi destek veren yok ya :D
E-Fatura sistemine geçenler ?
[QUOTE=free-hifi;7150829]Süresi vardı bizi otomatik geçirmişle haberimiz olmadan bu sabap philip morris sigara faturasını e fatura sisteminden kesmiş bize :D kitlendik mali müşaviri mikrocuyu bilgi işlemciyi çağırdık bakalım[/QUOTE
:) siz e-fatura portalına kayıt yaptırmış mıydınız ?
protal üzerinde kayıtlı olmadan nasıl fatura kesebilirler ki ?
valla bir günde olacak işler değil, sağlam altyapı, kullanılan programların revize edilmesi, ve öncelikle iş yapan personele bununla ilgili sağlam bir eğitim verilmesi gerekiyor. Yukarıdaki mesajımda da ona dem vurdum zaten, sıkıştırıyorlar insanları, sonrası ***** :)
Biz başvuru vs yaptık ama süreci vardı bize haber vermeden geçirdiler