işkur'a yeni kayıt olurken kurum yetkilisinin T.C kimlik numarasını yazıyorum fakat hata veriyor "Kimlik Numarası (T.C. Kimlik No) geçerli değil!" diye bunun sebebi nedir hiç karşılaşan oldu mu acaba ?
ikinci sekmede vergi numarası diye bir alan var oraya yazdığın numara ile üçüncü sekmedeki T.C. kimlik numarasına aynı numaraları yazmak gerekiyormuş birde o yazdığın T.C. kimlik numarası birey olarak işkur 'a kayıtlı olması gerekiyormuş telefon ile destek aldım ve sorunumu çözdüm.
Mükellef Bilgileri Bildirimlerini yapıyor musunuz arkadaşlar? Yine angarya işler yüklediler bizlere yakında devletin memuru olacağız .
Uzun düşünceler, kısa cümlelerle anlatılır.
Mehmet Deveci
benim bi sorum olucak defterden basit usule geçiş oluyormu tekrar...eskiye
olmuyo diye biliyorum 5 yıl ancakkk
iflas veripte tekrar basik usul olabilirmi onu ögrenmek istiyorum....
prosüdürü nedir....
gariban 106 gti....
Ayın 23'ü yaklaşıyor günceli =)
MADEM DİZELSİN,CHİP LE ÜZERSİN
CHEVROLET CRUZE 2.0 DİESEL 177 HP 385 nM (RACECHİP)
s.a. meslektaşlarım bizim çalıştığım büroda mecidiyeköy ortaklar caddesinde haftasonu 2 gün :d ve resmi günler tatil allaha şükür öle bi güzelliği var tek kötü yani parton 60 devirmiş çenesi hiç durmuyo ve 24 saat trt1 dinliyoruz![]()
http://www.techturkey.com/forum/sohb...-muhasebe.html
3-4 sene onceki topic
Bende muhasebeciyim![]()
Bazen Diyorum Kendime,Ne Çok Değer Vermişim Değersizlere...
bende muhasebeciyim, şu anda logo ve mikro kullanıyorum. birde patronumun kıllığından dolayı kalamoza tutuyorum. genç arkadaşlar kalamoza nedir bilir misiniz![]()
En son defterleri A4'e yazdırdık.
Yahu kafamıza edeyim ne kadar rahat bir şeymiş.
Senelerce nokta vuruşluyla ne uğraşmışız.
Bu arada Cd'ye defter kaydı söylentileri dolaşıyor. Noterler de doğal olarak karşı çıkıyormuş.
"Laf ağızdan çıkana kadar sizin esirinizdir. Çıktıktan sonra siz onun esiri olursunuz."
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)