transit satışı düşer iveco daily satışı artar bu modelle
biraz görünüm lüks vari olmus nerede kaldı transitn vur dağa bayıra olayı![]()
transit satışı düşer iveco daily satışı artar bu modelle
biraz görünüm lüks vari olmus nerede kaldı transitn vur dağa bayıra olayı![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Nerde o oldskoollar...
![]()
1991 HONDA CRX - TOTALLED
1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
1990 HONDA CIVIC EF - SOLD
85-92 OLDSKOOL COMING SOON
kinetic dizayn felsefesi fena değiştirmiş Transit'i.traficc,expert,jumpy'in hafif gemoterisini paylaşıyor hoş duruyor.
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
eskileri cok kabaydı kamyonetinde öyle bir kasa varki aynaları 403aynası gerekdi.. bu kasa kibar hoş olmuş içi harika hyundai h1 geldi aklıma direkmen.. h100 kamyonet kullanıyorum 4,5sene oldu daha yeni kasa cıkmadı bunun kamyoneti çift teker oldugu taktırde hemen sahip olurum.
Türkiye 10 yıldır özel olarak Cumhuriyete, Atatürk'e, devrimlere karşı öfkeyle, kinle, nefretle doldurulmuş insanlar tarafından yönetiliyor.
iç kısım sade olsa daha iyi dururdu.ondan bundan dogaçlama yapmışlar ortaya karışık![]()
Türkiye 10 yıldır özel olarak Cumhuriyete, Atatürk'e, devrimlere karşı öfkeyle, kinle, nefretle doldurulmuş insanlar tarafından yönetiliyor.
önü içi hatları çizgileri güzel arka biraz zayıf geldi ama transit transit olalı böyle görseli görmedi 96vs transit dizellerin haykıran motor seside varsa tadından yenmez![]()
ı see dead people
Barış R .
Fotolar insanı öyle bi etkiliyor ki,showroom'a gidip bindiğimiz zaman fotolarla alakası yok diyip hayal kırıklığına uğruyoruz.
Ama harbiden on numara görünüyor.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
eski kasalar değerlenir TÜRKİYEDEbunlar anadoluya gelmez cok lüks kalır
Bil ki, hakları bedelsiz vermez, zulmeden alçak ;
Özgürlük armağan edilmez, feth edilir ancak !!!
önü ve içi güzel ama yandan ve arkadan değişik duruyor, genel itibari ile güzel![]()
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
Hiç beğenmedim çok çirkin olmuş.
Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..
140 hp sini kullanıyorum kasalı manyak tork var en son çıkanları 155 hp çıkıyordu biras daha artırılarsa draglara girecek kadar olucak ve işallah bu modellerde biras süspansiyon a önem verirler böbreklerde taş kalmadı o derece![]()
fiestanın hacimlisi olmuş verelim bunuda GYMKHANA yapsın yiyosa
Arka kapak ve stoplar bence coook alakasız olmus..
İç tarafta o kadar lux bu tip bi arabada olmaz bence. köylerde servis cekenler inşaatta tugla tasıyanlar direkt cemdeğine tukurur bunun
o klima kontrolü daha uzağa koyamamışlarmı ?
bu en fazla şirketlerin servisi filan olur mercedes sprinter yada crafter yerine ama oda zorr.
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
çok guzel olmus gercekten ama yürüyeni yine odun gıbı degıldır umarım bıraz konforlu olmustur heralde
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
güzel olmş fakat bu yeni çin arabası dfm mi dfg mi ne yandan ona çok benzettim![]()
![]()
Onurcan Korkmaz
Bemaps Chiptunıng
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)