User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
57 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Altın Fiyatları

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı frkblt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cok ucuk bı rakam belkı ama yaz donemı we sonlarına dogru 115 ı zorlayıp gerı gelmesı beklenıyo..

bu da benı heycanlandırıyo ama beklemyı tercıh edıcem.
    Yaz dönemi mutlaka artar. 115'e kadar beklemek elbette kârlı. Ancak ben beklerken mevcut dalgalanmalardan da faydalanıp, faydalandığım kârı gene altına çevirip, elimdeki gram miktarını arttırma peşindeyim. Yaz ortası/sonu da bozdurup, nakit olarak tutup, geri geldiğinde tekrar almak.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    borsayla ılgılenen yakın bır arkadasım nısan ayında en yüksek seviyeye ulaşacagını soyledıı ...

frkblt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yaz dönemi mutlaka artar. 115'e kadar beklemek elbette kârlı. Ancak ben beklerken mevcut dalgalanmalardan da faydalanıp, faydalandığım kârı gene altına çevirip, elimdeki gram miktarını arttırma peşindeyim. Yaz ortası/sonu da bozdurup, nakit olarak tutup, geri geldiğinde tekrar almak.
    soyledıgınız mantıklı bahsetmıssınız bankadan yaptıgınız ıcın takıp we al sat cok daha pratık oldugu ıcın sızın acınızdan bu dalgalanmalar awantajlı..

benım ıcın cok mesakatlı olur cunku ben kesme aldım..

despe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bunu yapmak çok zor evren

ben 2-3 senedir altın hesabı kullanıyorum birkez olsun öyle denk getiremedim
    MTM-PROSTOCK GARAGE
    Alıntı Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
    oynama olm arabayla oyuncak gibi turbo yap dedik garip garip ecu lar bağlıosun

typh10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir bankacı olarak görüşüm uzun vadede,altının onsu yazın gördüğü rekor seviyesi olan 1921'i geçecek.Psikolojik sınır 2000 ons.Bunu kırarmı,kırarsa nereye gider hiçbir teknik analizle doğru sonuca ulaşamayız.Altını savaş senaryoları,buna bağlı petrol fiyatları her zaman tetiklemiştir.Ayrıca Amerikada devam eden yüksek işsizlik oranlarına bağlı parasal genişleme,yani FED'in para basması beklentisi altını şuanda yukarlara taşımaktadır.Peki altın fiyatlarını ne düşürür?Örneğin Yunanistan avrupa birliğinden çıkarsa altın çakılır,Obama çıkar para basmayacağız derse altın çakılır.Nereye kadar mı çakılır bence gramı 80 TLye kadar düşer.(Kesinlikleyatırım tavsiyesi değildir,kendi görüşümdür)Buarada belki bilmeyenler olabilir diye altının gram fiyatının nasıl hesaplandığını izah etmek isterim;Altının asıl fiyatını belirleyen 2 etken vardır;Altının ons fiyatı anlık Dolar-TL kuru

Altının ons değeri/31,1035=Altının Dolar cinsinden gram fiyatını verir örneğin şuan 57.85 civarında
    bunu anlık Dolar-TL kuruyla çarparsak altının TL cinsinden gram fiyatını buluru 57,85*1.7430=100.69 olur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Üstadım,kısa dönem alım-satım için teknik verileri sürekli takip etmek gerekir konu güncel kalacaksa ben her sabah verileri paylaşayım bugün ki açıklanacak veriler ;ALMANYA'DAN IFO ENDEKSI, TICARI
    BEKLENTILER, ABD'DEN ISTIHDAM TALEPLERI, DEVAM EDEN ISSIZLIK BASVURULARI, ISTEN
    CIKARMALAR, HAM PETROL STOKLARI VERILERI BEKLENIYOR.

Abd istihdam verisi çok ama çok kritik beklenenden düşük gelirse altın 1850 onsa kadar gidebilir.(Yatırım tavsiyesi değildir kesinlikle kendi görüşümdür.)

VTec_king - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    altın dolara bağımlı dolar ne kadar güvensizlik versede şu anda değerini koruyor altında bence yine 99 lara filan sabitlicek..
    Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hsynylmz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    borsayla ılgılenen yakın bır arkadasım nısan ayında en yüksek seviyeye ulaşacagını soyledıı ...
    Nisan ayı yılın ilk çeyreğinden sonraki ilk ay ve genelde büyük fon şirketleri bu dönemlerde diğer yatırımlardan zararları emtia satarak karşılarlar.Bu da altını düşürür.Altın bence yazın zirve yapacaktır yine.Çünkü Hindistan ve Çinde düğün sezonunda fiziki altın talebi artar.

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben 7o ten aldım ıste sımdı 100 lere gelmıs duruyr unutmuşuz
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

onurgoyunc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yüklü altin almak icin iyi bir zaman mi? yoksa daha beklemek mi gerekli?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onurgoyunc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yüklü altin almak icin iyi bir zaman mi? yoksa daha beklemek mi gerekli?
    Yatırım yaparken,valörü iyi belirlemek lazım.Mesela bu altını alıp ne kadar saklayabileceksiniz?Acil durumda bozdurmak zorunda kalmayacaksınız herzaman emtia alınabilinir.Ünlü ekonomistin dediği gibi altın kural ; Altını olan kuralı koyar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    100.20'lerde gezdi şerefsiz bütün gün... Bi yükseldi bi düştü. 100,5'i gördü de kıramadı o noktayı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Altın aceleniz yoksa kaybettirmez.Yeter ki sabırlı olun.Yaza doğru iyice yükselir.

Bizde epeyi yüksekten aldık yazın, bekliyoruz yükselmesini

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    100.20'lerde gezdi şerefsiz bütün gün... Bi yükseldi bi düştü. 100,5'i gördü de kıramadı o noktayı
    1785 onsta güçlü bir direnç var şuan kırdı,Amerika alım ile açıldı yarına sabah 101'i kıracağını düşünüyorum çok büyük bir aksilik olmazsa.(Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı typh10 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1785 onsta güçlü bir direnç var şuan kırdı,Amerika alım ile açıldı yarına sabah 101'i kıracağını düşünüyorum çok büyük bir aksilik olmazsa.(Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir)
    Ben de bunu bekliyorum. 101.5'a geldiğinde bozdurucam. Sonrasında soteye yatıp düşmesini beklicem.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben de bunu bekliyorum. 101.5'a geldiğinde bozdurucam. Sonrasında soteye yatıp düşmesini beklicem.
    1785den sonra 1820 direnç.Bu nokta gelirse dolar 1.76da kalsa 102,98 yapar gram cinsi ama çok oynak piyasa en iyisi stop-loss belirlemek,gereksiz cesaret zarar ettirebilir.Altının son birkaç geri çekilmesi efsane olmuştu 1800den birgünde 1650ye düşmüştü ons fiyatı.

metinmb407 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende düşüncelerimi belirteyim. Mart-Nisan gibi kiriz söylentileri dolanıyor ne kadar doğru bilemem.

Çin- Hollanda vs gibi bazı ülkeler altın talebinde bulunuyorlarmış. Bu yüzden artması ihtimali yüksek. Ama yakın vadede getirisi ne olur bilmiyorum.

Dolara endeksli olsaydı altın bugün fırladı ama dolarda çok bir değişme yok. Dün sabah 96,8 olan altın bugün 100 liradan kapattı.

Ben dolarda bir fırlama bekliyorum. Bir iki ay önce 1,73 e kadar düştü sonra tekrar 1,89 a çıktı. Bende banka üzerinden altın alım satımı yapıyorum şu an altın olarak bekliyor bozdurma düşüncem yok ama dolar alsam mı diyede düşünmüyor değilim. En azından yatırım çeşitliliği olursa kar-zarar dengesi sağlanır.

Panik alım satımlar yapmayın derim altını aldığınız zaman bence beklemeli. Ben kısa süreli alım satım yaptığım her an başladığım noktaya geri döndüm 100 lira kazanacağım diye 1000 lira kardan oldum. Şimdi ise Hazirandan beri alıyorum bozdurmuyorum ve bozdurmayı düşünmüyorum. Yaza düğün var ona hazırlık çünkü

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Yiğit Ş. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    96.4 liraya kadar düştü. şahsen ben aldım şuan altın. muhakkak artıcak..
    *
    Alıntı 10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
    *simdi yok homsitora gidelim yok midpoyint yok starbaks
    *a..... o zmnlar yoktu oyle
    *bi cay iciriodun
    *bisinema
    *finishim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)