devasa olmayan şu spoiler yahu :D kocaman olanı istemem bende..
http://3.bp.blogspot.com/-_ISahWEg_-...oyota-86-4.jpg
Printable View
devasa olmayan şu spoiler yahu :D kocaman olanı istemem bende..
http://3.bp.blogspot.com/-_ISahWEg_-...oyota-86-4.jpg
gayet hoş duruyor
genesis rx-8 evliliği olsa böyle bişi çıkardı heralde :D
fn2'den sonra ne araba alacağım sorusuna direk yanıt oldu. rwd ve atmoferik 200 hp ikilisi mükemmel :) tüm postları okuma imkanım olmadı yazıldıysa kusura bakmayın, tahmini satış fiyatı ne olur Türkiye'de?
Acaayip begendim ben, ins Tr pazarina gelir, bi mezun oliyim insallah koyucam noktayi :D
levent baya bilgi toplamış araçla
çok alınası bir araç umarım bizede nasip olur diyecek başka bişe yok.
uzun zamandır tasarımıyla ve rwd oluşuyla dikkatimi çeken tek araç.
yanlız alacak olsam rx8 mi brz ya da gt86 mı çok ikilemde kalırım :)
honda crz
honda brz
mitsubishi arz
ön taraf far agırlıklı panameramı desem panjur-kaput filan jaguar karmasımı desem
ne yalan söyliyim kısmet olursa 2013 başında toyota GT86 düşünüyorum bundan sonra zaten 2. el araba almayı asla düşünmüyorum
Araç bence en çok tasarım olarak Lexus LFA i anımsatıyor ;)
Benim bildigim kadariyla bu projede agirlikli olarak subaru muh calisti keza toyotadan hali hazirda herkezin kullandigi directinjection kullanildi boxer motorda bunun yapilacagi sogleniyordu zaten bi kac yerde okumustum her firma direct injection yapiyorda porcheden sonra boxer motorla yillardir ayakta duran subaru neden bunu yapamasin onu anlamadim. Subaru brz den farkli olarak toyota suspansiyon setupunu degistirip pazarladi agirlikmerkezini asagi almak icin cok ugrasildigi yaziyor bizim forumlarda. Artik wrx ve sti lardada direct injection kullanilacagi dedikodusuda var ama daha birsey yok
Amerikanya fiyatları;
starting at $25,495 for the Premium model with a six-speed manual transmission. The six-speed automatic version starts at $26,595. Premium models come standard with touch-screen GPS Navigation, Bluetooth® connectivity and HID headlamps. Above the well-appointed Premium model, Limited models add Alcantara seat inserts with leather bolsters, heated seats and mirrors, dual-zone automatic climate control system, fog lights, Keyless Access & Start and body-color decklid spoiler. Limited models come equipped with leather seats and start at $27,495 when equipped with a six-speed manual transmission and $28,595 for automatic versions.
Araç hırçın yırtıcı ortalığı yıkacak gibi duruyor.Hyundai genesis'in bir benzeri.Ayrıca motoru turbo olsa iyi olumuş
gayet hoş olmuş :)