Saat sorgusu. ( Tommy Hilfiger TH1790788 SİYAH)

Thread: Saat sorgusu. ( Tommy Hilfiger TH1790788 SİYAH)

1. İug's Avatar

İug said:

Saat sorgusu. ( Tommy Hilfiger TH1790788 SİYAH)

Herkese merhabalar.
    Bu saati alıcam fakat, hep kahverengi kayışlı ve ortadaki iki yuvarlağın kahverengi olanı var.
    ARADIĞIM SAAT.(SİYAH KAYIŞ ve SARI İBRELi OLAN)

Piyasada olan istemediğim.
    Tommy Hilfiger TH Jackson - Watch - TH1790788 | Squiggly Swatch Watches and Straps

Saati gören veya satan kişiler varsa iletişime geçerse çok iyi olur.
    Şimdiden yorum yazanlara teşekkürler.

NOT: KAYIŞ RENGİ ÖNEMLİ DEĞİL ÖNEMLİ OLAN İÇTEKİ 2 İBRENİN SARI OLMASI.(kahverengi kayış olupta içi sarı olursa olur kayışın siyah olması önemli değil.)

2. messi said:
    müthiş görünüyo gerçekten.

3. İug's Avatar

İug said:
    Güzel de bakalım bulabilecekmiyim. Bir kac site siyah var yazmis onlarada mail attim.

4. mmustu's Avatar

mmustu said:
    fiyatları nerelerde bunların acaba ?

5. turbo&quattro's Avatar

turbo&quattro said:
    bosver TH yi Elimde orj Armani ler var bak istersen .

http://www.techturkey.com/forum/off-...y-saatler.html

6. İug's Avatar

İug said:

7. İug's Avatar

İug said:
    Quote Originally Posted by turbo&quattro View Post
    bosver TH yi Elimde orj Armani ler var bak istersen .

http://www.techturkey.com/forum/off-...y-saatler.html
    baktim abi simdi ama th ye taktim kafayi cok hosuma gitti ilerde belki senden de aliriz ins. Sanada hayirli satislar.

8. aslan's Avatar

aslan said:
    Birde bu siteye bak istersen belki fikrin değişebilir

ISTANBUL80 Watch
    IMPOSSIBLE IS NOTHING

9. İug's Avatar

İug said:
    Quote Originally Posted by aslan View Post
    Birde bu siteye bak istersen belki fikrin değişebilir

ISTANBUL80 Watch
    Link için teşekkürler. İnanın çok saat baktım ama yok bu başka geldi gözüme.

10. frkblt's Avatar

frkblt said:
    ıstedıgınız saat ın yanı sıyah kadran sarı ıbre demıssınız. bahsettıgınız renk olanın tam referansını werebılırsen bulmaya calısırım buyuk ıhtımallede bulurum.

edit. bu arada bıkac yerı arastırdım ancak bahsettıgınız renklerde olanı yok buna cok benzeyen baska bı model olabılırmı.. cunku sızın referansını werdıgınız ssat ın ıkı rengı war we ıkısıde sızın soyledıgınız renklerı tasımıyo..

saat ın dıger rengının referansı. th 1790787

11. 34btr1907's Avatar

34btr1907 said:
    off topic olacak kusuruma bakmayın ama sitelerdeki fiyatları baz almayın pahalı dediğimiz mağazalarda çok daha uyguna bulunabiliyor saat için eminönü tarafındaki mağzaları dolaşın derim...edit:bursaymış

örnek vereyim bu sitede bu gözlüğün fiyatı bu http://www.gozlugumsaatim.com/produc...4204&tip_id=42 kadirhas metroportta bu gözlüğü geçen hafta %50 indirime girmiş durumda denedim, bu hafta sonu satılmadıysa alıcam 300tl aklınızda bulunsuz gözlük alacaklar her marka indirimde bu aralar...

12. MatraX_07's Avatar

MatraX_07 said:
    çok güzel saat
    fiyatı da 498lerde geziyor

13. aslan's Avatar

aslan said:
    Quote Originally Posted by İug View Post
    Link için teşekkürler. İnanın çok saat baktım ama yok bu başka geldi gözüme.
    Senin istediğin saat şuanda benim arkadaşın kolunda şimdi gördüm ama yurtdışından almış 135 usd ye
    IMPOSSIBLE IS NOTHING

14. İug's Avatar

İug said:
    Quote Originally Posted by frkblt View Post
    ıstedıgınız saat ın yanı sıyah kadran sarı ıbre demıssınız. bahsettıgınız renk olanın tam referansını werebılırsen bulmaya calısırım buyuk ıhtımallede bulurum.

edit. bu arada bıkac yerı arastırdım ancak bahsettıgınız renklerde olanı yok buna cok benzeyen baska bı model olabılırmı.. cunku sızın referansını werdıgınız ssat ın ıkı rengı war we ıkısıde sızın soyledıgınız renklerı tasımıyo..

saat ın dıger rengının referansı. th 1790787
    Aradığımda kayış rengi önemli değil ama içteki 2 ibre sarı olması lazım böyle bakabilir misiniz birde?

15. orhan_guney's Avatar

orhan_guney said:
    Michael kors al bence.
    DRİLL
    Dr.Ecu

16. İug's Avatar

İug said:
    Quote Originally Posted by 34btr1907 View Post
    off topic olacak kusuruma bakmayın ama sitelerdeki fiyatları baz almayın pahalı dediğimiz mağazalarda çok daha uyguna bulunabiliyor saat için eminönü tarafındaki mağzaları dolaşın derim...edit:bursaymış

örnek vereyim bu sitede bu gözlüğün fiyatı bu PRADA SPS-01L-1BO-1A1 - SPS-01L-1BO-1A1 | Saat eitleri, Gzlk, Gne Gzl, Saat, Zippo akmak, Rayban, lacoste, zippo, swatch, guess, valentino, adidas, police, burberry, dolce gabbana, bvulgari, parada, gzlk, akmak, saat kadirhas metroportta bu gözlüğü geçen hafta %50 indirime girmiş durumda denedim, bu hafta sonu satılmadıysa alıcam 300tl aklınızda bulunsuz gözlük alacaklar her marka indirimde bu aralar...
    İnternette de bir kaç yerde indirimde gözüküyor saatler. Sitelere mail attım saatleri sordum, cevap bekliyorum. Şu anda Türkiye'de değilim yarın ağabeyime söyleyeceğim birde o mağazalara baksın belki ucuza bulur.

17. İug's Avatar

İug said:
    Quote Originally Posted by MatraX_07 View Post
    çok güzel saat
    fiyatı da 498lerde geziyor
    O kadar değil 400 - 450 arasına bulunuyor.

18. İug's Avatar

İug said:
    Quote Originally Posted by aslan View Post
    Senin istediğin saat şuanda benim arkadaşın kolunda şimdi gördüm ama yurtdışından almış 135 usd ye
    Baya ucuza almış. Amerikadan almış heralde?

19. İug's Avatar

İug said:
    Quote Originally Posted by orhan_guney View Post
    Michael kors al bence.
    Yok yav takıldım buna