User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
24 sonuçtan 20 ile 24 arası

Konu: Saat sorgusu. ( Tommy Hilfiger TH1790788 SİYAH)

frkblt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı İug Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aradığımda kayış rengi önemli değil ama içteki 2 ibre sarı olması lazım böyle bakabilir misiniz birde?
    bıcok sıtede arastırdım dedıgım gıbı sadece 2 rengı war we bu renkler de sızın tarıfınıze uymuyo.. sız gordum demıssınız saatı turkıye de mı gordunuz yada yerlı sıtelerdemı. soruyorum cunku bıcok markanın tum urunlerı ıthal edılmıyo koleksıyon secılerek getırtılıyo.. eger yabancı bı sıtede gorduysenız turkıy ye gelmemıs olabılır

İug - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı frkblt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bıcok sıtede arastırdım dedıgım gıbı sadece 2 rengı war we bu renkler de sızın tarıfınıze uymuyo.. sız gordum demıssınız saatı turkıye de mı gordunuz yada yerlı sıtelerdemı. soruyorum cunku bıcok markanın tum urunlerı ıthal edılmıyo koleksıyon secılerek getırtılıyo.. eger yabancı bı sıtede gorduysenız turkıy ye gelmemıs olabılır
    Hollanda dan bir saat aldım aslında o istemediğim model çıktı, temsili resmi aradığım sarı ibreli model olmasına rağmen şimdi geri yollayacağım. Türkiye'den bir siteye mail attım, cevap geldi. Aradığım model ellerinde varmış sonunda bir yerde bulmuş oldum. Mağazalarda varsa ordan alıcam yoksa internetten geçicem siparişi.

frkblt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı İug Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hollanda dan bir saat aldım aslında o istemediğim model çıktı, temsili resmi aradığım sarı ibreli model olmasına rağmen şimdi geri yollayacağım. Türkiye'den bir siteye mail attım, cevap geldi. Aradığım model ellerinde varmış sonunda bir yerde bulmuş oldum. Mağazalarda varsa ordan alıcam yoksa internetten geçicem siparişi.
    Bilmiyorum hangi siteden buldugunuzu ancak saat in sparisini wermeden referans no sunu ogrenin cunku suprizle karsilasabilirsiniz. Eger tam referans ogrenir we butdan paylasirsaniz elimden geldigince yardimci olmaya calisirim. Hem istediginiz urun hemde fiyati hakkinda

İug - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı frkblt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bilmiyorum hangi siteden buldugunuzu ancak saat in sparisini wermeden referans no sunu ogrenin cunku suprizle karsilasabilirsiniz. Eger tam referans ogrenir we butdan paylasirsaniz elimden geldigince yardimci olmaya calisirim. Hem istediginiz urun hemde fiyati hakkinda
    Pm attim...

brkncvk
    Misafir
    Ben bu aradığınız saatten aldım geçen sene. Bu sene de yeni bir saat alacağım ancak karar veremedim sizce hangisi ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)