User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
47 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Banka Aracılığıyla Araç Satışı Yapmak

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Peşin işlem yapılcak en temizi.

mehmetRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    en güzeli yanınızda bir notebook ile gitmek sanırım yada cepbank. İnternet bankacılığından devri yapınca, çaat diye eft yada havale gececeksiniz parayı, aktarım masrafı oluyorsada farklı banka marka yada şubesi için, onuda aranızda anlasacaksınız.. mis gibi. işlem sırasında 3g modem, jet met avea trcell gibi birşey kullanırken zart diye bağlantı gider iş uzarsa kulağımı gıyabımda çınlatmayın ama
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yolunda gitmeyen şey var tabi ama araba il ilgili değil sen rölantide neden freni pompalıyorsun?

Bayrampaşalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iş bankası yapıyo olması lazım babamın arabasınıda bu sekılde satmıstık

luca55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mehmetRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    en güzeli yanınızda bir notebook ile gitmek sanırım yada cepbank. İnternet bankacılığından devri yapınca, çaat diye eft yada havale gececeksiniz parayı, aktarım masrafı oluyorsada farklı banka marka yada şubesi için, onuda aranızda anlasacaksınız.. mis gibi. işlem sırasında 3g modem, jet met avea trcell gibi birşey kullanırken zart diye bağlantı gider iş uzarsa kulağımı gıyabımda çınlatmayın ama
    BaYTaR MURO

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BAYRAMPAŞALI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iş bankası yapıyo olması lazım babamın arabasınıda bu sekılde satmıstık
    bide ordamı hesap actıracaaz sımdı yaww
    BaYTaR MURO

mechanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dediğin var mı bilmiyorum ama, en garantisi şöyle;
    alıcı parayı çekerken sen de bankada olursun, para sayıldıktan sonra torbaya koyar alıcı üstüne alır, ordan direk notere.. satışı yap parayı cebe koy....

ha ben arabyı alırken beraber bankadaydık adam önümüzde makinada saydı bağladı ben çantaya attım ,3 dakka sonra beraber notere gittik yanyana satışı yaptı, aldı parayı saydı enteresan geldiydi bana...
    --
    her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...

TigeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mechanic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dediğin var mı bilmiyorum ama, en garantisi şöyle;
    alıcı parayı çekerken sen de bankada olursun, para sayıldıktan sonra torbaya koyar alıcı üstüne alır, ordan direk notere.. satışı yap parayı cebe koy....
    aynen
    Alıntı Ludacris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bmw yaris arabasi al hem en cok silindir onda var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iyide adam direk elinde parayla geldi bana
    BaYTaR MURO

d16y4
    Misafir
    aracı satan kişiye karşı güven sağlanmışsa bankaya gidilir müdürden rica edilir (tanıdık varsa daha iyi) para müdüre emanet edilir xxx işlemi yapıcaz arkadaşa işlemi bitirdiğimizde parayı ödeyin denilir iş biter parasını bankadan alır ve son. ben yüklü meblağlardaki işlemlerimi müdürle yapıyorum bu şekilde ama müdür tanıdık.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı d16y4 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aracı satan kişiye karşı güven sağlanmışsa bankaya gidilir müdürden rica edilir (tanıdık varsa daha iyi) para müdüre emanet edilir xxx işlemi yapıcaz arkadaşa işlemi bitirdiğimizde parayı ödeyin denilir iş biter parasını bankadan alır ve son. ben yüklü meblağlardaki işlemlerimi müdürle yapıyorum bu şekilde ama müdür tanıdık.
    mudur senın tanıdıgınsa sorun yokta benım tanıdıgımsa ne olacak ya bukadar sorgulamanın nedeni hep şeytanın aklına gelmeyecek sahtekarlıklar keske ınsanlarımız guvenılır olsaydıda bukadar dusunmeseydık
    BaYTaR MURO

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bloke çek ile bence zor. ***** sen arabayı üstüne aldıktan sonra bir telefon ile çeki iptal edersen adam para mara alamaz. Bence de en temizi alıcı ile bankaya gidip parayı çekeceksin. Akabinde notere gideceksin. Noter paranı aldın mı dediğinde parayı alıp sayıp imzayı atacaksın ancak noterin ortasında para saymak da hoş değil tabi. Ya da iki kişi bankaya gidecek iki kişi de notere... Ne kötü zamana kaldık be

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fangio Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bloke çek ile bence zor. ***** sen arabayı üstüne aldıktan sonra bir telefon ile çeki iptal edersen adam para mara alamaz. Bence de en temizi alıcı ile bankaya gidip parayı çekeceksin. Akabinde notere gideceksin. Noter paranı aldın mı dediğinde parayı alıp sayıp imzayı atacaksın ancak noterin ortasında para saymak da hoş değil tabi. Ya da iki kişi bankaya gidecek iki kişi de notere... Ne kötü zamana kaldık be
    bloke çek nakit paradan daha saglamdır
    Türkler öyle bir millettir ki,hayatta bir tane bile kalsa devlet kurup intikamını alır.

Vlkn-fb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu sıra ısı zor malı alıcak olan parayı verır alır hesabı alınacak mal ne olursa olsun arabaya bakarsın sonra gıdersın bankaya yatırırsın hesabına parayı sonra notere dogru guven konusu olması lazım sonucta yanında parayı alıp kacıcak degıl noter satısı bıtınce olatda zaten bıtıcek sorun yapmaya gerek yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı typer46 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bloke çek nakit paradan daha saglamdır
    peki ben sana bloke çek versem. Arabayı noterde üstüme geçirdikten sonra lavaboya gitme mazereti ile bankayı arayıp ben arabayı almaktan vazgeçtim diyip çeki iptal edin desem ne olacak?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    peki ben sana bloke çek versem. Arabayı noterde üstüme geçirdikten sonra lavaboya gitme mazereti ile bankayı arayıp ben arabayı almaktan vazgeçtim diyip çeki iptal edin desem ne olacak?
    senle notere gitmeden önce bankaya gidiyoruz blokeli çeke onay ve yazı alıp notere gidiyoruz sonra araç satılıyo noter satışıyla bankaya gidip parayı alıyorum daha önce böyle sattıgım için biliyorum senin lavaboya felan gitmene gerek yok
    Türkler öyle bir millettir ki,hayatta bir tane bile kalsa devlet kurup intikamını alır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaw ben gitmem zaten merak etme de gidenler olabilir diye dedim lavaboya

Senle beraber gidip ne kadar da onay alsak ben arayıp çeki iptal ettirebilirim abicim. O yüzden sakat dedim.

myworld - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı luca55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mudur senın tanıdıgınsa sorun yokta benım tanıdıgımsa ne olacak ya bukadar sorgulamanın nedeni hep şeytanın aklına gelmeyecek sahtekarlıklar keske ınsanlarımız guvenılır olsaydıda bukadar dusunmeseydık
    panpa derdine bak ya giderken beni al yanına cüzi miktar karşılığı garantili satış yaparız ( sahte para,dolandırıcı vb. şeylere karşı garantimiz vardır )
    samsun,cihan,28

34btr1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    anladıgım kadarıyla satıstan önce banka kredı zart zurt işi yok kapatılması gereken, beraber gıdın bankaya çek gözünün önünde parayı ,ordan notere gıdın masadaki kadın işlemleri yaparken ver kadına parayı yada zarfı tut elinde ,masada işlem bitince al gulum ver gulum ,2 kısı gıdın olmadı bırı dısarda beklesın olmadı...bız öle yapmıstık onlarda 2 kısı gelmişti muhabbet makara halletmiştik...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaw ben gitmem zaten merak etme de gidenler olabilir diye dedim lavaboya

Senle beraber gidip ne kadar da onay alsak ben arayıp çeki iptal ettirebilirim abicim. O yüzden sakat dedim.
    ettiremessin çünkü blokeli çek senin adına notere gitmeden önce demiştim bankaya gidiyosun onay alıyosun sana evrak veriyolar satış oldukdan sonra adam ben iptal ediyorum diyemez.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)