Peşin işlem yapılcak en temizi.
en güzeli yanınızda bir notebook ile gitmek sanırım yada cepbank. İnternet bankacılığından devri yapınca, çaat diye eft yada havale gececeksiniz parayı, aktarım masrafı oluyorsada farklı banka marka yada şubesi için, onuda aranızda anlasacaksınız.. mis gibi. işlem sırasında 3g modem, jet met avea trcell gibi birşey kullanırken zart diye bağlantı gider iş uzarsa kulağımı gıyabımda çınlatmayın ama![]()
dediğin var mı bilmiyorum ama, en garantisi şöyle;
alıcı parayı çekerken sen de bankada olursun, para sayıldıktan sonra torbaya koyar alıcı üstüne alır, ordan direk notere.. satışı yap parayı cebe koy....
ha ben arabyı alırken beraber bankadaydık adam önümüzde makinada saydı bağladı ben çantaya attım ,3 dakka sonra beraber notere gittik yanyana satışı yaptı, aldı parayı saydıenteresan geldiydi bana...
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
aracı satan kişiye karşı güven sağlanmışsa bankaya gidilir müdürden rica edilir (tanıdık varsa daha iyi) para müdüre emanet edilir xxx işlemi yapıcaz arkadaşa işlemi bitirdiğimizde parayı ödeyin denilir iş biter parasını bankadan alır ve son. ben yüklü meblağlardaki işlemlerimi müdürle yapıyorum bu şekilde ama müdür tanıdık.
Bloke çek ile bence zor. ***** sen arabayı üstüne aldıktan sonra bir telefon ile çeki iptal edersen adam para mara alamaz. Bence de en temizi alıcı ile bankaya gidip parayı çekeceksin. Akabinde notere gideceksin. Noter paranı aldın mı dediğinde parayı alıp sayıp imzayı atacaksın ancak noterin ortasında para saymak da hoş değil tabi.Ya da iki kişi bankaya gidecek iki kişi de notere... Ne kötü zamana kaldık be
![]()
bu sıra ısı zor malı alıcak olan parayı verır alır hesabı alınacak mal ne olursa olsun arabaya bakarsın sonra gıdersın bankaya yatırırsın hesabına parayı sonra notere dogru guven konusu olması lazım sonucta yanında parayı alıp kacıcak degıl noter satısı bıtınce olatda zaten bıtıcek sorun yapmaya gerek yok
Türkler öyle bir millettir ki,hayatta bir tane bile kalsa devlet kurup intikamını alır.
yaw ben gitmem zaten merak etme de gidenler olabilir diye dedim lavaboya![]()
Senle beraber gidip ne kadar da onay alsak ben arayıp çeki iptal ettirebilirim abicim. O yüzden sakat dedim.
anladıgım kadarıyla satıstan önce banka kredı zart zurt işi yok kapatılması gereken, beraber gıdın bankaya çek gözünün önünde parayı ,ordan notere gıdın masadaki kadın işlemleri yaparken ver kadına parayı yada zarfı tut elinde ,masada işlem bitince al gulum ver gulum ,2 kısı gıdın olmadı bırı dısarda beklesın olmadı...bız öle yapmıstık onlarda 2 kısı gelmişti muhabbet makara halletmiştik...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)