iptal edilemeyeceğinden emin misin?sidik yarıştırmak gibi algılama ama bu işin aslını yarın öğrenir dönerim. Eşim bankacı
![]()
hocam sızın anlamadıgınız nokta su sanırsam; arabayı satan benım,alan kişi parayı benım hesabıma blokeli olarak yatırıyor,oyuzden alan kısı benım hesabıma lavabodan degıl bankadan bıle mudahale edemez(şaka yapıyorum yanlıs anlamayın sakın)
zaten bu sistemde hem alan hemde satan garanti altında oluyor.
BaYTaR MURO
Bilmiyorum kucuk paralar icin gecerli mi fakat biz bi kurumla anlasirken 450-500 bin lira arasi B.T.M ( Banka Teminat Mektubu ) gerisini nakit istediler . Anlatmak istedigim eger cuzzi miktarlar icinde oluyorsa btm ile satis yapila bilir . Nasil oluyor banka sizin hesabinizdaki paraya el koyuyor karsi taraf o mektup ile gidip sizin onayinizla o parayi cekebiliyor . Benim bildigim bu sekilde daha bilgili arkadaslar yazacaktir.
Geçen hafta sattım arabamı. Bankadan çekemedi adam, önceden çekeceğine dair haber vermemiş, cash para yokmuş. Hesap açtık bankada kendi adıma, parayı transfer etti adam benim hesabıma. Sonra beraberce çıktık, tek araba ile notere gittik. Devri gerçekleştirdik.
Ha giderken boğazını kesermiydim veya arabadan atar mıydım adamı? Yapardım. Sonra da paraya konardım.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)