wrx ın saglamı o para dayı hayal göruyor.
wrx ın saglamı o para dayı hayal göruyor.
bu subaruda rahat 10k masraf var. benim hondanın 2 kapıya sürttü denyonun teki kaskodan 2 kapıyıda değiştirmiştim macun falan durumu olmasın diye 5k masraf çıkmıştı kaskoya. o yüzden imkansız 2k masraf. adam kandırıyorlar resmen. kolay kolay satabileceklerini sanmıyorum subaruyu alacak olan adam az çok işten anlayan adamdır.o fiyatı kırmadan almaz![]()
SimRacersTR.Net
Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası
şimdi yürüyen temiz olanları 50.000 küsür civar bu araçların.. eğer hasar görünen kadar ise almak çok mantıklı.. Al dursun yavaş yavaş toplarsın ne olcak 10.000 harcasan yine kardasın.. ki tanıdıgın kaportacı falan varsa çok daha ucuza getirsin ustasına göre o kapılar toparlanır.. ama tabi dediğim gibi gorunen hasar bu kadarsa ki kasada sanki bişey yokmus gibi (gibi) geldi![]()
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
arac wrx piyasası 50 olma ıhtımalı cok dusuk benım göbegım catladı 4 parca boyalıyı ve bı dunya extrası vardı 35e zor sattım artı mavı renktı
edit: artı STİ olarakta enz 75 46 48li rakkamlara satıldı boyasız kazasız extralı bu aracı alıp toplamak göz göre göre full zarar
ben bu aracın ılanı verren kısıyı 1 ay önce aradım bu arac wrx dedım STİ deil bşde anlattım telden aradakı farkı ınsanları kandırmayın dedım duzeltelım dedı anlmamış gıbı halende STİ yazıolar
KEYFE KEDER VERİYORUM YANII
hocam subaru piyasasını cok bilmem sadece söyle bir piyasasına goz gezdirdim 50 den asagı yok.. 50-60 arası fiyatları.. herkes uçmuşsa fiyatlarda bilemicem haklsındır
Subaru Impreza 2.0 WRX STi 2002 Model 49.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 72270319
Subaru Impreza 2.0 WRX STi 2003 Model 53.000 TL Galeriden satılık ikinci el Mavi renk - 75570215
Subaru Impreza 2.0 WRX STi 2003 Model 60.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 74823998
Subaru Impreza 2.0 WRX STi 2003 Model 60.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 71314889
Edit: STI değilmiş araç şimdi okudum haklısınız
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
10krkt güncellemesi
Öküz 40 yaşına da gelse öküzdür, zekanın mantığın derecesi yaş ilerledikçe artmıyor
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)