arac sahibinin numarasını yazsanızda varsa gören hemen ulaşsın . allah sabır versin .
kurtköyde viaport civarında oturuyorum gözüme takılırsa mutlaka ararız, fakat çalıntı araçların çoğu aydostan çıkar ona göre oralara daha çok dikkat etmek lazım Allah sabırlar versin Hayırlısıyla bulursunuz inş.
ilk arancak yer sanayı bolgesı hemen parcalıyor o.çoçukları ,geçmiş olsun umarım en kısa zamanda sağ salim bulunur
arkadaşlar sagolun şimdi bayabi arama yaptık bulundugumuz semtte rica ettik bir kaç yerden kamera kayıtlarından geçti güzargahları bulduk araçta çok benzın yoktu benzın almaları lazımdı kesınlıkle bir benzıncıye girere umduk diye umduk ama benzıncılıklerın müdürleri pazar oldugundan kamera kayıtlarına bakmadık.
arkadaşlar araç beyaz sanrufsuz sedan si jant kapaklarına kadar orjinal aracın sag arka tekerde jant kapagının biri yok sadece önu basık önünde SKUNK2 plakalık var aracın plakasi 34 ZC 076 dır. benım telim 05065617315 kadir.
benım umudum gençler zevk için çalsınlar yoksa biri sipariş üzerine çadırttıysa parçalamışlardır.
araç benım eski aracımdı çok yakın arkadaşıma satmıştım aracımı
MSG GARAJ ANTALYA MUSTAFA GENÇ
Çok geçmiş olsun, bu pazar pazar bunlamı uğraşıcaktınız dimi ?
İnsanın gününüde zehir ediyor bazı Allah korkusu olmayan insanlar..
Kartal'da oturuyorum, gün içinde trafikte olucam, dikkat edicem aracınıza.. resmi varsa birde yüklerseniz ilk mesajınıza iyi olr
kısa zamanda bulunur inş.
Emre Kalkan
tech ailesi bu benım eski aracım forumdan arkadaşlar bilirler birebir görenlerde vardır. araç gece saat 2.40 civarında esenyalıdan çalındı olurda yolda görürsenız haber verırseniz sevınırım kadir 05065617315 araç sahibi akın 05419410438
suan araçta ön lip yoktur. skunk2 plakalık var hatta plakalıgın üst tarafı kırık ve ön kaput menteşelerden kalkık durumda arka camda küçük bir detay minik minik görünuyor stkerlar var belirleyici bir özellik olur en azından ....
![]()
![]()
MSG GARAJ ANTALYA MUSTAFA GENÇ
Kanka geçmiş olsun umarım kısa sürede bulunur yeni alınan mı calındı eski sattıgın mı
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Geçmiş olsun şu sıralar hırsızlık olayları tavan yaptı inşallah önceki konu gibi buda mutlu sonla biter ...
Hemen hemen hemen cıkmacılarla ıletısım kurun honda cevremız cok kuvettlı hurda yapmaları lazım bu aracı yoksa ıslerıne yaramaz bulunur.
Gecmis olsun..fotolari koydugun iyi oldu..
umarım bi an önce bulunur son zamanlarda bu hırsızlık olayları iyice yaygınlaşmaya başladı birinin dur demesi lazım..
Geçmiş olsun umarım en kısa sürede bulunur
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!
http://www.torkgaraj.com/
Beğenirseniz çok sevinirim teşekkürler.
Çekimlerim : http://www.facebook.com/pages/Photog...09808212402660
geçmiş olsn
plaka ve şekil aklımzda inş denk gelir birileri.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
geçmiş olsun
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)