geçmiş olsun.İnşallah bulunur..
Printable View
geçmiş olsun.İnşallah bulunur..
büyük geçmiş olsun....
Geçmiş olsun. En kısa zamanda bulunur inşallah.
cok gecmis olsun, umarim en kısa surede bulursunuz...
çok geçmiş olsun inşallah biran önce bulunur aracınız
İnş en kısa zamanda bulunur araç.Allah kimsenin başına vermesin çalanlarında cezasını versin inş.
bildiğiniz honda çıkmacılarını yazarmısınız arkadaşlar. telefon adres vs.
çok geçmiş olsun aracın forumdaki resimlerinden biliyorum inş bulunur.
şerefsizler ya Allah belalarını versin insanların çalışıp herşeyden kısıp aldıkları gözü gibi baktıkları arabalarımızı çalıyorlar yada zarar verıyorlar nasıl ülke göz göre göre gidiyor mallarımız. sabahtan akşama kadar mahallede polis devriye atıyor halen hırsızlık var 2 hafta önce garajdaki corvetinin içi dağıtmışlar muhtemelen ekranı konsolla bırlıkte goturduler.
çok geçmiş olsun inşallah bulunur.
allah yardımcınız olsun en kısa sürede bulursunuz inş umudunuzu yitermeden arayın.
bu aralar bu olaylar azıttı ya. geçen birinin arcını daha uçurmuşlardı. haberlerde durmadan araç çetelerinin çökertildiğini söylüyorlar buna rağmen vakaların arttığınıda. ne hale geldi memleket anlamıyorum .s
büyük geçmiş olsun en kısa zamanda bulursunuz inşallah.
Çok geçmiş olsun. İnşallah en yakın zamanda bulunur.
kadirim geçmiş olsun mobeselere filan bakabilme imkanı varmı acaba ?
İstanbul gibi biryerde zor sanıyorum ama cok yardımcı olucagı kesin tekrar geçniş olsun
çok geçmiş olsun inş en kısa surede kazasız belasız bulunur..allahından bulsun aracı çalan o şerefsızler
Geçmiş olsun kısa sürede bulunur inşAllah
Çok gecmis olsun, umarim en kısa surede bulursunuz
Çalanlarında allah belasını versin
valla öyle bir yerden tanıdık çıktı ki bende şaşırdım anne tarafından bir akrabamız suan anadolu yakası mobese kontrol amırı imiş bende bilmıyordum gereken bilgileri verdık bugun allah izniyle birseyler buluruz.
bir duyumda aldık çalınan araçlar hemen parçalanmaya çıkmıyormuş bir otoparkta saklanıyormuş 10 gun gectikten sonra piyasa çıkarılıyormuş suan bir otoparkta olabilme ihtimali var degerlendiriyoruz herseyı...
Büyük geçmiş olsun ya :( En çok korktuğum şey.