gecmıs olsun. Insallah en kısa zamanda bulunur
Printable View
gecmıs olsun. Insallah en kısa zamanda bulunur
inşallah şansınız yaver gider bulursunuz aracınızı.
ve inşallah hırsız polisten önce sizin elinize geçer linç edin itleri.
öncelikle aracı çalınan arkadaşa geçmiş olsun ümitsizliğe düşmesin biraz sabırlı olsun.
yukarıdaki yazıya istinaden bir kaç bilgi paylaşayım istanbuldan 2003 yılında çalınan ortalama araç sayısı 80 iken 2011 yılında bu sayı 11e düştü. Bu 11 aracında ortalama 8i ilk gün bulunuyor. Diğer çok gelişmiş avrupanın metropollerinin suç ortalamalarını (gasp,cinayet,hırsızlık,tecavüz,vs)biraz araştırırsanız ülkemizin ne kadar iyi durumda olduğunu görebilirsiniz.
Bu 11 olayına kesinlikle katılmıyorum. Şu geçtiğimiz 2011 yılında hiç değilse İstanbul için açılmış 10 a yakın konu oldu. Kısacası bu 11 kişiden yaklaşık 10 u tech üyeside değildir.
Aracı çalınan arkadaşa geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda bulunur.
sayılara sasırdm cok ıyı calsyormus bu konudan sorumlu ekip yaknda orayada el atarlar ıyı gden herseyi bozdukları gbi
Günlükse ok ben anladım yılda 11 araba çalınıo, yuh dicektim :D
rakamlar gunlük büyük ihtimalle
e5'in üstüne çıktımı kadir, şuan işteyim akşama çözecez inşallah!!!!!
geçmiş olsun hocam
İNŞALLAH en kısa zamanda bulunur...Gözümüz beyaz sedan SI'larda olacak merak etme...
geçmiş olsun :( umarım kısa sürede aracınıza kavuşursunuz.
Geçmiş olsun
sagolun allah kimsenın başına böyle birsey vermesın aracın bazı kamera kayıtlarından üst kaynarca yan yoldan kartal istikametıne gittigini tespit ettiktir bakalım kendımızce birseyler yapmaya çalışıyoruz ınşallah bulunur en kısa zamanda.....