banada finansbankda aynısı başıma geldi... vadesiz hesabımdan hesap işletme ücreti kestiler...
Adı üstünde VADESİZ hesap sadece paramı o bankada tutuyorum neye dayanarak benden İŞLEM ücreti kesiyolar. Ne işlemi yapıolar. Şikayet ettim bankaya benden bu parayı almayın diye şikayetiniz işleme kondu dendi ... 3 ay geçti çat bi daha 9 ytlm gitti gene aradım... Zaten bu konuda şiayetim vardı onu sonuca bağlamadan niye tekrar alıyosunuz diye... Yok bütün paralarımı cektim vadesiz vedeli ... GEcen sanal kartımın ektresine bakmak için girdim... Vadesiz hesabım -9ytl gösteriyo... Hepsi şerefsiz bunların...
Everyday I ** Çapulling!!!
o ettıgınız beddualar ve su anda Forum kurallarına uymayan hatta gercek yasamda dudak ısırtıcak butun herseyı kufur beddua vs. sarf ediyorum.
KA Style
oha herkes kusmuş kininibeter olsunlar beterrrrr hortumcular
![]()
arkadaşımın başına geldi 21 lira almışlardı 6 ay için sonra gitti konuştu öğrenci profili yapmışlar artık 6 lira kesiceklermiş. yazık ya ne demek 25 lira :S
SekoLive Nickli Üyeden Alıntı
ıs bankası...ana karta 30 ytl ek kartlarada 20 ser ytl yıllık ucret aldı...ama ben kufretmıyorum...cunku sıra on kufretmeye gelmedı henuz.
burakcım. o otomatik ödeme talimatı 2 adet olduğunda kesim olmuobenm kuzenim garantide çalışıo bende geçen sene bu durumla karşılaştım. bu yıl kesmediler..
ayrıca mahkemeye verirsende kazanıomuşsun genelde öle bi duyumum benimde var. ayrıca öğrenci olduğunuda belirtirsen yardımcı oluorlarmış :d
iş bankası benden 2 sene önce 30 ytl kesti ondan sonra bi daha yatırmadım geçenlerde para transferi için hesap numaramı verdim ama sonra jeton düştü bunlar 2 senelik faizi ile parayı çekerler die kartı iptal ettirdim. varsa öle kolay para kazanma yolları bizede sölesinler.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)