iş bankasının kalitesi diğerlerine göre daha iyi bende tavsiye ederim
iş bankasının kalitesi diğerlerine göre daha iyi bende tavsiye ederim
HSBC ve YK ye bulaşmayın bizim canımızı çok yaktılar.
Finansbank,İşbankası ve TEB memnun kaldıklarımız.
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
12 yıldır iş bankası ile çalışıyorum aktif olarak defalarca kredi aldım kredi kartı kullandım internet bankacılığı cep bankacılığı vs vs şimdiye kadar hiç sıkıntı yaşamadım
otomatik ödemelerimde var maaş anlaşmalı olduğumuz için zaten senelik aidat falan hiç ödemedim hesabıma
otomatik ödemeleride kredi kartımdan yaptılar onada hiç aidat ödemedim D:
kuveyt türk
1- Artık kredi kartı yıllık kullanım ücretinin 10 yıl gerisine kadar alabilirsiniz.
2- İşbank havaleden 1 tl, EFT den 2.5 tl alır
3- Herhangi bir vadesiz hesabı sürekli kullanmıyorsanız işinizi görüp hesabı kapatabilirsiniz. Unutmayın ki kredi kartı hesabınızı da mevduat hesabı gibi kullanabiliyorsunuz.
4- Tavsiyem IngBank ın turuncu hesabını kullanmanız. Hem %11 orandan günlük faiz işler paranıza hem de turuncu hesap üzerinden eft ve havale yapabilirsiniz. Üstelik bunların hepsi ücretsiz ve faiz günlük işlediği için vade bozulma derdi olmadan hesabınızdan para çeker veya yatırırsınız. Ayrıca bu bankanın da bonus kredi kartı var. Yani illa Garanti Bonus Card almanıza gerek yok. Turuncu hesabın yanında bir de bonus kredi kartı alın sorun yaşamazsınız.
Ben bir süredir ING ile çalışıyorum (turuncu hesap)
Faizi yüksek , vade diyede diretmiyor ay ortasında paramıda çekebiliyorum
Üstüne ücretsiz şekilde eft havale vs. bir sürü işlem yapabiliyorum ve hiç bir şekilde ne bir ücret kesiyorlar ne birşey.
Benzer hesaplar TEB de Cardfinanstada var, bence bunları araştırın. Bağlı kredi kartı çıkarabiliyorsunuz otomatik ödeme vs.
Ben bütün işlemlerimde buna döndüm, 6 aylık garanti 52 tl kesince. Adamı soyup soğana çevirirler. Vadesizde bekleyen paramdan bile hiç bir işlem yapmamışım, hesabın işlemesi için giderleri oluyormuş onu kestiler 52 tl bende ogünden sonra bıraktım zaten.
arkadaşlar 10yıl geriye dönük başvurularda k.kartı extresi istiyorlarmı istemiyorlar mı ? ona göre başvuralım?
yoksa aldığımız para extre parasına gidicek bi anlamı olmicak
garanti bankasını hiç sevmiyorum müşterilerim kullandığı için kullanıyorum elimden gelse yakınından bile geçmicem herşeye masraf bıktım artık.
asya havale eft hesap ücreti kart ücreti. hiç bişey almıyor. alayı beleş. istediğin bankaya eft çek.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
bu kart aıdatı gerı odemelerı yapılıyrmu
www.honda-tech.com
diğer turlu herşeye geçiriyorlar hiç affetmiyorlar![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Yanilmiyosam dun haberlerd izleedim, yeni cikan yasayla yillarca odediniginiz hesap kullanim ucretlerini geri alabiliyomussunuz, hatta bakan cok iddiali konusuyodu, kart kullanicilari bi bakin bence.
ya onu bırakın beyler şimdi internet bankası kullanan herkese banka sms gönderiyo ya şifre falan vso sms lerde ücretli olacak mış
babamın 5 kartı var 20 senedır ozman bız ıyı para alırız![]()
www.honda-tech.com
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)