Ben öğrenciyim,Yapı kredi bankasına babam 50 TL yatırdı.
İşim çıktı o gün çekemedim saat öğle 1 2 gibi yatırmıştı ertesi gün gittim aynı saatte hesap boşalmış diyecek birşeyim yok artık.
maaş hesabı olmadıkca garanti yada yapı krediye bulaşmamak lazım.. son çalıştıgım yerde TEB den hesap açtıydı orası nedir ne değildir bilemicem henüz bişeyini görmedim gibi.. ama işbankasından memnunum babamda senelerdir kullanır iş bankasını oda ordan daha memnun..
türkiyede bankacılık eşittir işbank![]()
Hepsi ayni halt... Hicbirine guvenmem hepsine lanet olsun kendi paranin bile ucretini alirlar soyguncular.kart ucreti,hesap isletim ucreti,baska subeden para cekme ucreti...
sadece işbankası kullanıyorum. öğrenci kartımız işbankası olduğu için kredi kartı ve hesap işletim ücretleride yok sadece eft'de 2.5 tl ödüyorum o kadar diğer herşey beleş
ziraatide bursdan dolayı mecburen kullanıyorum devlet açtı hesabı burs yatıyor ondada işlem ücreti yok![]()
bende yapı kredi kullanıyorum ne kkartı ne hesap için nede internet bankacılıgı için hiçbir üçret ödemiyorum yapı krediddende çok memnunum
ziraati yurtdışında kullandım hatta o ülkede ziraat vardı.dünyanın parasını kesiyordu.ülkeye geldim 300 lira yatmıştı karta çekeyim dedim 220 lira verdi bana şerefsiz haram olsun.
bankadakilerin ağzından çıkana inanmayın sözleşmeyi okuyun yeter
bugun arkadasım yazmıs faceden bende olesıne okudum gectım.
Yargıtay kredi kartı kullanıcılarının yüzünü güldürecek bir karara imza attı. Alınan son karar ile tüketiciler artık 10 yıl geriye dönük kredi kartı ücretlerini geri alabilecekler.
Yargıtay'dan Kredi Kartı Kullanıcılarına Müjde - Doviz.com
Garanti mağdurlarından ve İş Bankasını tek geçenlerden biri de benim. Oldukça memnunum İş Bankasından.
alayına kalayyy
Dr.Ecu AntaLya
valla bende garanti ile çalışıyorum hesap kredi kartı vs var ..bir defalıgına mahsus saglık sigortası için aradılar sonra arayın işim var dedim demez olaydım belki sonrasında 30 defa aradılar 30 unada bakmadım yapışkan gibi bi banka...ve dediğiniz gibi inanılmaz paracı bi banka attıgın adım para yahu
Az önce annemin vadeli hesap cüzdanını yazdırmak için hesabı açtığı Finansbank şubesine gittim. Cüzdan yazdırmak 1 TL dedi. Bastım küfürü, 1 TL almaya hakkınız olduğunu gösteren yazı nerede dedim, kem küm vardır elbet dediler, küp gibi oldum ama ne yazıkki sırf annemin işi görülsün diye verdim 1TL'yi, işim gücüm olmasa 1TL alacaksan göster o yazıyı, kanunu...vs göstermiyorsan bende vermiyorum 1 TL'yi diyecektim. 1TL'sinde değilim ama sıktı bu iş.
Ayrıca şube içinden kart borcunuzu yatıracaksanızda 1 TL alıyorlar, benden sonra adamın biri de buna delirdi.
şimdide sms bedeli geliyormus gecen gazetede okumustum. internet subesi girişlerinde guvenlik dogrulama için gelen smsler tanesi 25-30krs olcakmıs. anlamadıgım guvenliği banka saglamak zorunda değil mi? neden saglaması gereken sorumlulugun masrafı bize biniyor?
devlet bankaları dahil olmak üzere tüm bankalar daha fazla para kazanmanın ve rekabetin içindeler;
bunun sonucu piyasaya hakim bankalar ykb, garanti, akbank vs daha pahalı fiyat çekiyorlar ve daha fazla komisyon talep ediyorlar, pazarda küçük olan bankalar ve kamu bankaları ise daha uygun olabiliyor...
bi şekilde bankalar sizden para koparacak, az maliyetle bu işten sıyrılmak için;
1) çalıştığınız büyük bankanın önerdiği otomatik ödeme, kampanya vs seçeneklerini takip etmek,
2) müşteri hizmetleri kanallarını denemek,
3) rekabetçi diğer bankaları denemek onlarında kesintilerini alternatif seçeneklerini takip etmek.
4) ticari taraf ise adı üstünde ticari yaptığınız pazarlığa anlaşmaya göre herşey değişir, şirketin mali gücü, sağlamlığı ve verimliliği doğrultusnda pazarlık gücünüz artar. maaş kartlarına verilen muafiyetler, promosyonlar vs de çalıştığınız kurumun gücü ve pazarlık yeteneği ile ilgilidir.
bireyselde 2-3 banka kullanmanızı 1 tanesinin halk-vakıf-ziraat ya da ING gibi büyümeye çalışan rekabetçi banka olmasını öneririm
ticaride ise hacminize göre minimum 3 banka ile çalışmanızı 1 tanesinin kesinlikle halk-vakıf-ziraat olmasını öneririm...
hesaplarınızı, işlemlerinizi, ödemelerinizi sıkı takip ederseniz ve interneti de etkin kullanırsanız minimum masrafla çalışırsınız. cebimden hiç masraf çıkmasın tıkır tıkır işlerim hallolsun demek bakkala gidip adamın alış fiyatından mal almaya çalışmaya benzer![]()
ben bankacıyım kendi bankam dahil toplam 2 banka ile çalışıyorum, ekstra olarak ogs dolayısı ile ziraat ile çalışıyorum... bankaların masraflarını, sunduğu seçenekleri takip ettiğim için sıkıntı yaşamıyorum,
mesela en son ykb esktremdeki mesaj; eğer kartım gecikmeye düşer ve bana mesaj atmaları gerekirse mesaj başına 5TL alacaklarmış. sonuç olarak ykb tcell'e mesaj başı 10kr öderken bana 5tl çakacak, adice bir tutum da olsa gecikmeye düşmediğim sürece sıkıntı yaşamayacağım opet card hizmetimden memnunum gecikmeye düşürmeden kullanacağım hepsi bu![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)