çok büyük geşmiş olsunn bence en güzeli ev sigortası inanın ben yıllık 120 gibi komik bir rakam ödüyorumm öle aman aman pahalı bişi degil....tekrar geşmiş olsun.
Printable View
çok büyük geşmiş olsunn bence en güzeli ev sigortası inanın ben yıllık 120 gibi komik bir rakam ödüyorumm öle aman aman pahalı bişi degil....tekrar geşmiş olsun.
Allah yardımcınız olsun daha iyileri gelir İnşallah.
alarm taktırmak güzel bir çözüm olabilir geçmiş olsun cok can sıkan bir durum
Geçmiş olsun. Ne yazık ki pek sanmıyorum ama umarım bulunurlar.
Kardesim garanti bankasi kartin veya hesabin varsa otomatikbayda 7 tl cekip buev sigortasini yapiolardi. Umarim vardir bi bak istetsen
çok geçmiş olsun Allah sabır versin 2008 de iş yerimiz soyuldu canımızda yandı sağlık olsun dedik önlemlerimizi aldık Allaha emanet.
cok buyuk gecmıs olsun ...
tek care alarm... sızı arayan ozellık olmasa bıle alarm cok ıyı ..hayvan gıbı calarken elı mahkum kacıcaklar..
bizim önümüzde adam 2.ci kattan aşağı atladı arkadaş bağırdı napıyon lan diye hiiç misafirliğe geldim deyip kaçtı şerefsiz birde iyi kaçıyorlar 0-100 4sn :D geçmiş olsun abi alarm şart bide bazı çelik kapılar var 14 yada 19 tane mi ne birden kilitliyordu kapıyı bildiğin banka kasası gibi maşallah o da iyi bi önlem olabilir kamera şart orası ayrı bi girişe taktır kapıyı görsün bir de evin 1-2.kat gibiyse balkona taktır tamamdır inşallah bir daha başınıza gelmez allah kimseye göstermesin insan tedirgin oluyor
hayvani boyutlara geldi artık bu hırsızlar yazık günah onca sene çalış çabala gelsin i.nenin biri alsın götürsn nerde adalet yok polisle anlaşmalı çalışanlar bile var yani.. Çok Geçmiş olsn..
Alarm sistemi mutlaka olsun pronet olmuş başka büyük firma olmuş aslında özellik olarak hemen hemen hepsi aynı hizmetleri veriyor ve aralarında aman aman fiyat farkları yok .
Alarm sistemi kurdurup sigorta yaptırdığınızda sigortaya ödeyeceğiniz para daha düşük oluyor. + olarak bence alarm sistemini evin ic kısmına değilde dışından önlem aldırın daha evin içine giremeden alarm çalsın .
Ha bu yüksek katlarda olacak ise eyer ev içinden olsun alarm sistemi maliyet açısından uygun olur.
Not: Yalnış alarmlardan dolayı sık sık eve gelmek istemiyorsanız pır dedektörleriniz mutlaka kaliteli olsun (montaj yeri çok önemli)
geçmiş olsun bi iş arkadaşımın başına geldi onlarda proneti tercih ettiler menunlar şimdi
Balgattaki evimize 1yıl arayla 2 kez girmişti hırsız.İlk girişinden sonra bünye bağışıklık kazanıyo ikincide o kadar şok olmuyosunuz.
İlk seferinde kapımız normal ahşap bi kapıydı,hırsız girdikten sonra kaliteli bir çelik kapı aldık yanlarına köpük değil beton döktürdük ve hırsız girdiğinde tüm kilitler son turlarına kadar kilitli konumdaydı.
İlk girdiğinde 1909 üretimi antika değerinde Smith Wesson 6 patlar silahımızı çalmıştı.İkinci geldiğinde ise sadece gümüş bi çakmak.
Tabiki hiçbiri bulunamadı, evimiz iki seferde de kapkara parmak izi tozu ile sıvandı.Sonuç hüsran..
3 yıl oldu heralde Ankara Emniyet Genel Müdürü'nün evine girdi hırsız,yeterki kafaya taksınlar girecekleri yeri..
cok gecmıs olsun
Alarm sıstemı bence en mantıklısı
öncelikle geçmiş olsun,tepe güvenlikten alarm taktırdım ben,yarım günde hallediyorlar hemen yerleride balgatta,telefon açarsan hemen gelip keşif yaparlar.1 seneye yakındır kullanıyorum hiç bi sıkıntısı olmadı
Garanti'yle çalışıyorum zaten. İnceleyim bakalım. Şimdiye kadar yoktu. Ama bu saatten sonra sigorta şart oldu.
Bizim de evde ruhsatlı silahlar vardı. Evde olanı bulamamış Allah'tan. Diğeri zaten yanındaydı kardeşimin. Size de geçmiş olsun. Silah çaldırmak hepsinden zor.
Güvenlik için alarm şart oldu. Kameralı birşey şimdilik olmayabilir ama alarm olacak muhakkak.
Geçmiş olsun dileklerini ileten arkadaşlara çok teşekkürler. Geçti, bitti, hatta belki sattı bile hepsini. Ama inanın en azından hırsızı bulup bunun hesabını sormak bile yeter. İnşallah sonuca ulaşırız.
Alarmda bir çözüm değildir.
Evinize sigorta yaptırmak şu anda en temiz yol. Zira neyi beyan ederseniz onu geri öderler.
Poliçeyi iyi hazırlaymak gerekir. Yılda 150-200TL ödemesi var. Çalınacak eşyaları göz önüne aldığınızda bu arakam bence hiçbirşey değil...
çok geçmiş olsun , kuzenimin evinede girmişler 30.000Tl civarında altın para vs almışlar evi altını üstüne getirmişler, şerefsizler...
nasıl bir kilit aldınız kırılmayanda kırdılar yinede onu anlamadım?,
kilit konusunda ankarada yardımcı olabilirim.
fakat acılmayan kapı yoktur.birine 1 dk ugrasır diğerine 10 saat.alacagınız sisteme baglı tamamen
güzel bir çelik kapı yaptırabilirsiniz.güvenlikli fakat camlar nedir ne değildir bilmiyorum.
haftada aşagı yukarı 3-4 tane hırsızlık olayı görüyorum artık tecrübelendim,ankarada iken hangi grup hırsızın o eve girdiği anlar duruma gelmiştik...
Hocam kilit şu hani içinde çelik şerit olanlardandı sanırım. Şu anda da önce kafası kırılanlardan takmışlar. Ama söylediğin gibi hırsıza kilit dayanmıyor maalesef.
Sağlam bir kilite ihtiyacım var. Kira bile olsa söker götürürüm gittiğim yere. Ama şu anda ilgilenmem zor. Zaten çalınacak birşey de kalmadı. Evi taşıyınca komple güvenlik işine el atacağım. O zaman senle irtibata geçer, yardımını rica ederim.
Kapsamlı, sağlam bir çelik kapı ve pencereler gibi şeylere döndükten sonra evi taşıyıp veya yeni ev alıp öyle girişebilirim. Şu andaki evden en kısa sürede çıkacağım. Huzursuz etti bizi.
Alarm işi caydırıcı olabilir. Sigorta işi ise maddi konuda rahatlatabilir.
gecmıs olsun.
geçmiş olsun osman. semt değiştirmek farz olmuş sana. ve tabii sigorta.
geçmiş olsun dıyorum oncelıkle yılbaşı gecesıde bızım bıraderın ışyerındekı plazmayı goturmuşler karşı bınadaki teyze gormuş ıçerı kaçmış:) polıs sadece bakıyor he hu dıyor ve gıdıyor guvenliği once kendımız almamız lazım sonra Allaha bırakmak gerekiyor, ben şunu düşünüyorumkı polısten umut beklemeyın okadar parmak ızı alıyorlar hiç bi sonuç yok en guzel yaptıkları ış parmak ızı almak ıvır zıvır, bazen aklımada gelmıyor değil acaba ortakmı iş yapıyorlar kımsenınde gunahını almak ıstemıyorum ama bunu soylettırıyorlar
Yeni konu açmayım dedim.12 günde 4 defa bizim fidanlığın tellerini kesip içerden hırsızlık yaptılar.4. seferinde polis çağırdım ama sadece tutanak falan tuttular açık alan olduğu için parmak izi falanda çıkmadı.Sağolsun polis arkadaşlarda ilgilendi yinede..Evim tam fidanlığın karşısında olduğu için 2 gecedir camda nöbet tutuyordum ve büyük gün bugünmüş.Sabah 7 de baktım çingene kadın Bahçenin tellerinden atladı girdi içer.Bende hemen biber gazımla golf sopamı alıp fırladım.Dılşarıda yakaladım bunu önce gazı sıktım benide etkiledi ama golf sopasıyla allah ne verdiyse giriştim.Benimde gazdan etkilenmemden faydalanıp tütyü ama 30 saniye sonra falan 2 tane ekip geldi bir tanesi geçen sabah gelen ekipteki memur arkadaşlardı.2 dakikaya bulup geldiler.Çekçek arabayı bırakıp gitti içinde saksılar hala inkar ediyor tabi polisler yemedi.Gittik karakola kadının gbtsinde 6 tane hırsızlık sabıkası çıktı.Neyse tutanak bitti ifade verdim çıktım karakoldan 2,5 saat sonra.Tam eve geldim telefon çaldı ifademi alan memur arıyor Burak bey şahıs gaz sıkıp,dövdüğünüzü iddia ediyor savcı bey ifadenize bu hususlarında sorulmasını istiyor dedi.Gittiğimde birkaç kişi daha gelmiş onlardan kadının eşi dostu bana abi bir hata etmiş affet dedi öldüresim geldi ulan 6 tane sabıkan var ki bunlarda yakalanabildiklerin.Gittim memur arkadaş sordu yaptın mı diye,bende doğru söyleyimmi dedim söyle ama öyle yazmıcaz dedi.Bende yaptım dedim ama ifademe aksini yazdı.2 dakika sonra karakol amiri geldi hayırdır arkadaş neden geri geldi dedi memurda anlattı adamın tepkisi sporgazetesi adamın malını çalıyorlar gazda sıkar döverde yazmayın ifadesine dedi bende çıktım geldim yarın sabah karakola gidicem sonuç ne oldu savcı saldımı (ki büyük ihtimalle) öğrenmek için.
Buda golf sopasının son hali üstünde eğildi kadının..
http://img534.imageshack.us/img534/606/sopac.jpg
burak iyiki o anki sinirinle solediklerini yazmamışlar ifadeye. geçmiş olsun golf sopasına üzüldüm
Burak yakalaman süper olmuş ama o yakaladıgın anın duygusunu paylaşırmısın nasıl birşey?
Teşekkür ederim.Yok ya sinirle söylemedim zaten memur arkadaş gülerek sordu zaten başta söyledi yazmıyacağını..Evet 100$ lık sopa mundar oldu en çok ona yandım.
Biber gazından gözüme falan gitti rüzgar yüzünden içimede çektim ama inanırmısın o an hiç hissetmedim..Sadece dayağa konsantre olmuştum allah ne verdiyse yapıştırdım. Hemen köşede bizim mahallenin marketinden gittim bir paket sigara aldım ***** don gömlek fırladım yanımda yoktu:) Memurlar kadını yakalayıp gelene kadar yaktım orgazm sigaramı..Her vuruşumda içim soğudu birde abi yapma diye yalvarıyor orsp. tabi ben dahada fazla saydırıyorum..
pronet ve ev sigortasından başka hırsıza alınacak önlem yok maalesef. çok geçmiş olsun.
burak eline sağlık :)
ellerine sağlık
24 saat haber alma hızmetı sunan guvenlık sıstemı fırmaları evınızde yasayan aılenız ıcınde cok yararlıdır.hatta kalp krızı tansıyon seker hastaları cıcn kolye seklınde banyo mutfak yatak odası gıbı bolumlere acıl butonu koyuyorlar .sağlık sorunlarınız ılgılı bırımde kayıt altında tutuldugu ıcın saglık ekıbı guvenlık vs gonderılıyor .
tek yasıyor ısenız genel olarak sıgorta yaptırmak mantıklı.hasar goren calınan elektrık arızası gıbı durumlarda faydasını gordum..
gecmıs olsun tekrar..
sonra başınıza sarmasınlar dikkat edin
ama çok iyi yapmışsınız elinize sağlık :)
Kamera güvenlik falan bunlara yalan sadece gözleri gözüküyor kadının nereden tanıyacaksın..1500 M2 açık alan olduğu içinde hareket sensörü falanda koysan o da zor.
Valla sararlarsa bu sefer sopayla kurutlamaz direk bahçeye gömerim..
Birdahakine golf sopası heba etmicem ama karar verdim.Rengarenk boyalı kazma sapları var özel günler için sakladığımız onları kullanıcam..
Şöyle hareket sensörleri var tavsiye ederim
Çok yakar ama olsun :D
http://www.bilgicevap.com/resim/Siva...i-70903789.jpg
Elinize sağlık zevkle okudum :) Köpek falanda kandıran çok ya, adamlarda 1001 maharet var. Köpeği alıp götüreni bile biliyorum.
Valla iyi eğitimli bi kangalı götürme ihtimalleri olduğunu sanmıyorum. Ki cüsseli bi kangala yaklaşmak sağlam büzük ister. :D
bu inekleri bayiltmak icin fln kullandiklari silahlardan alican
uzaktan bitane yedimi 10 gun gelmez kendine :D sonrada I want to play a game diye baslarsin konusmaya :D
Pronet vs. benzer güvenlik firmalarının sistemleri çok gelişmiş ama çalacak adam onu bunu dinlemez alır yürür gider. Dolayısıyla sadece çalınırken haberiniz olur. O da en iyi ihitmal :)
Şahsi görüşüm katılan olur veya olmaz bilemiyorum, herkesin görüşü kendine.
Ben sigortacıyım, size de sigorta yaptırmanızı tavsiye ederim. Zira her aksiyon sizin yaşadığınız gibi olmayabilir. Eli silahlı bi hırsız, - ki boş gezeni yoktur - sizi sopayla gördüğü vakit silahına davranabilir. Üç kuruşluk kayıp için, can ve mal güvenliğinizi riske etmiş olursunuz.
50.000 TL ye kadar olan eşya bedelleri, ortalama 150-250 TL arası sigortalanabiliyor. Üstelik bu sadece hırsızlık için geçerli olan bir koruma değil, all risk bir koruma olacaktır.
Hırsızlık mı oldu evinde ? dokunma hiç bişeye, çağır polisi gelsinler tutsunlar tutanaklarını, sende çalınan eşyalarının (genelde elektronik cihazlar olur) alış faturalarını ibraz et sigortaya. Uğraşma geç git.
Ne şeytanı gör ne salavat getir.
Köpek onlara vızıltı benim zamanında bunlar dobermanımı çaldılar.En iyisi insan gücü gece bekçisi falan koyucaz..Onlarda sabaha karşı 3-5 arası kestiriyor :)