geçmiş olsun çok tatlıymış yavrucak kısa zamanda bulunur inşallah
ben her şeyi bırak yavruya üzüldüm hepsi yerine gelirde umarım cabuk bulursun mesut nerde kimbilir..
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
Ben direk 2 buçuk aylık köpekle ilgileniyorum
Kamera dükkanın çıkışını tam olarak görüyormu
arka kapı filan varmı
köpeğin olayın öncesinde çıkmış olma ihtimalide var sanayideki çıraklar filan cins bu köpek satarım diyip almış olabilirler.
Dükkanda olsa illaki çıkardı ortalık sakinleşince
Everyday I ** çapuling...
kardeşim öncelikle g.olsun size insanlar hakikaten şaşırmış ya bu nasıl iştir yaa
inş köpeğini bulursun ya ama eğer dükkandan çıkmaya boy yetmiyorsa dükkanda saklanmış olabilir
en başda çok geçmiş olsun.. allah kimseye göstermesin.. olay köpeği bulmaksa köpeği bulmaya giden yol olayın nasıl yada kimler tarafından olabiliceğini burda istişare etmekden geçer yani arkadaşların olayın nasıl olabiliceğine dair yorumları köpeği çalanlarada gidebilicek bir adres bir ipucu olabilir.. gözden kaçan bir şey olabilir.
yeri az çok biliyorum tahmin ettiğim yerse zaten orası geçmişdede siyasal olaylara eğlemler yaşanmış ve yaşanmakda olan bir yer eğer anladığım yerse örgütçü denilen kesminde o ideolojideki insanlarında bolcana olduğu bir yer.. belki siyasi yada ideolojik bir şeyde olmuş olabilir arabada türk bayrağı yada o tip bir şey varsa daha önceden görmüş bilenmiş olabilirler..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
eywallah kardesım sagol
fakat dukkanda cıkma ıhtımalı zor kendı basına boyu yetmıyo kaldıgı yerden cıkmaya
dukkanın heryerını aradık alt üst ettik dükkandada yok
o yuzden ya o karmaşada biri çaldı köpegi yada kaldıgı yerden bi şekılde cıktı yoldan gecen biri aldı
öncesinde cıkmış olamaz kendi ellerimle koydum yerine yemegını suyunu verdım
bugun yarın bellı olucak olay fakat biraz bişeyler araştırdım pek gasp olayına benzemıyo cunku adam cok rahat mala gelsin cana gelmesin boşver diyo
sabah mesaj atan gün içindede iki kere arayan arkadaş kimsin bilmiyorum ama sana köpek calındı dıyorum bulamazmısın alalım dıyosun burdan oldugun için agzımı acmadım sana ama başkası arasa saglam küfür yerdi şey gecer gibi soru sorup duruyosun ayıptır yanı
köpek de ne kadar güzelmiş.. pompalı almak farz oldu bu memlekette zaten düşünüyodum..
herkeze tesekkurler arkadaslar 10 dakka önce buldum oğlumu![]()
cogu kişinin dedigi gibi o korkuyla kacmış dukkandan ıkı alt caddede iş hanında bulduk yaşlı bi bekçi amca görmuş almış içeri güzelcede doyurmuş allah razı olsuncok mutlu oldum walla
hadi yaSevndm mesut ne zaman ıslatyoz bulunmasını
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
çok çok çok üzüldüm . umarım en kısa zamanda bulursunuz köpeğinizi çok hassasım bu konuda gerçekten çok üzüldüm![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)