kaza yapmış durumunu merak etttim kötü diyorlar![]()
kaza yapmış durumunu merak etttim kötü diyorlar![]()
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
tam olarak istanbulda mi olmus kaza. HF plaka bana yabanci gelmedi. insallah ciddi bisey yoktur![]()
always AT by AT
caddede siyah hf plaka gazlayan bi rcz görüyordum devamlı Oz' ? nerde gördün abi ?
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
İzmit otobanında arkadaşımın önünde olmuş emniyet şeridinde duran tır a çarpmış malasef..
@Oz' : Abi tam olarak öğrendim kapışırlarken olmamış olay rcz kendi kendine gazlıyomuş arkadaşta sapaktan otobana bağlanmış tam takılıcaktım peşine gitti tır a vurdu iyiki ben takıldıktan sonra olmadı vicdan azabı çekerdim çok kötü dedi...
çok fazla kiralık rcz var 150 tl veriyorlarmış günlüğünü gazete de gördüm.İnşallah sürücüye bişey olmamışdır.
DRİLL
Dr.Ecu
Bugün fabrikada bahsediolardı.
Kaza dün akşam mı olmuş?
Eğer dün akşam olmuşsa bugün konuşulan kaza, tır muhabbetide geçiyordu.
1 ölü var diyorlardı, haberde flnda öyle denmiş ama nedir ne değildir bilmiyorum.
Merdo'm Seni Unutmayacağız...
Allahım sen ölümünde hayırlısını ver![]()
Mekanı cennet olsun...
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Ohaa hicmi kacamamis yahu bariyere falan baska yere atsa kendini bukadar olmazdi allah rahmet eylesin ne diyelim allah hepimizi korusun tabi akilli kullanmak lazim.kasinirsan kimse kurtaramaz
allah rahmet eylesın.arac tırın altına gırmese belki kurtulabılırdı ön panel sapasaglam duruyor baksanıza.çok alcak araba ıyı degıl bence baksanıza.
BaYTaR MURO
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)