haberlerde falanda çıktı aracın durumu çok kötüydü görünce içim bi tuhaf oldu yawtekrardan Allah rahmet eylesin
haberlerde falanda çıktı aracın durumu çok kötüydü görünce içim bi tuhaf oldu yawtekrardan Allah rahmet eylesin
dikkat ettinizmi bilmiyorum dorsede yamuk bile yok tırın ilginç değilmi ?
allah rahmet eylesin araba atomlarına ayrılmış resmen![]()
çok üzücü bir haber allah rahmet eylesin![]()
Mekanı cennet,toprağı bol olsun. Gereksiz yerde sağ şerite park eden her araç gerçekten çok tehlikeli olabiliyor. Şoförün hızlı olduğu kesin, tehlikeli araç kullandığını bilemeyiz ama olabilir. Ölüm sebebinin büyük etkeni ise orda ki o koca tır. Sonu böyle olmamalıymış...
Vw Cc & Mk 5 Gti
arkadaslar kaza yapan arkadasın yakın arkadaslarından aldıgım bılgıye gore 2 araba oglen saatlerınde gazlıolar soldan 1 km lık bos bır yer varken o emnıyete makas atmayı tercıh edıyor ve olanlar oluyor soldan gıtse hıc bırsey olmucakmıs ecel ısı gercekten daha once motorlada bı kazası vardı yanılmıyorsam sezgınım allah kurtarmıstı orda ama ecel allah rahmet eylesın
Allah Rahmet eylesin, Yakınlarına sabır versin
208 gti by Peugeot Sport; İstanbul Park: 2:28.099 - 04.05.2025
Saxo évo-2 0-402 : 13.821 sn.
Powered By : Piston Garage
Nazmi TOÇAK
GELDİKLERİ GİBİ GİDERLER !!
Allah rahmet eylesin
Linkteki videoda 4:41'den sonra birkaç saniye dikkatle izler misiniz. Umarım ben yanlış anladım. Yoksa da varlığa kin duyanlardan insanlığını yitirmişin tekinin ifadeleri ne yazık ki. İt denerek aşağılanan yaratık bile o pislikten yücedir.
Ölene Allah rahmet eylesin, Allah ailesine ve sevenlerine sabır versin.
HABER: Tem Otoyolu'nda Trafik Kazas: 1 l haberi
Siz diyince dikkat ettim de biri zengin p*çi diyor yanlış duymamışsınızkimse istemezdi böyle bir şey olmasını başta ailesi.. Onlara sorsanız tüm varlığından vazgeçerlerdi oğulları için.. Hem belki kendi parasıyla da almış olabilirdi.. Bunu diyen zihniyet acaba arkadaş vefat ettiğinde hiç mi utanmadı..
Allah rahmet eylesin çok üzücü ne yazık ki..
Bunu görünce içim çok kötü olmuştu. Allah rahmet eğlesin mekanı cennet olsun. Emniyet şeridinde durmuş tıra da kabahat bulmanın anlamı yok. Bence emniyet şeridine girmek affedilemez bir hata helede gazlamak için gir-çık yapmak.. Arkadaş maalesef bu hatayı çok ağır ödemiş..
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
allah rahmet eylesin
ama arkadaşlar şöle bir msj lara baktımda herkes emniyet şeridinde duran tıra sövmüş süpürmüş
adamın kamyonu arıza yapınca yada lastiği patlayınca yada telefonla görüşüyorsa emniyet şeridinde durmıcakta nerde duracak
asıl suçlu okadar süratle o emniyet şeridine girendir bedelinide canıyla fazlasıyla ödemiş arkadaş
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)