siz hic hayatinizda bir arabanin 64bin km( 40k mil ) yag degismedigini duydunuz mu ?
![]()
siz hic hayatinizda bir arabanin 64bin km( 40k mil ) yag degismedigini duydunuz mu ?
![]()
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
oha yazık olmuşta hiçmi akıllarına gelmemiş ya bu arabayı bi bakıma gotursek diye![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
ne salak adammış
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Araba AGD olmuş![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
51,000de bir kere yağı ve hava filtresi değişmiş araba kullandımbişey yoktu ama +100k kmde çok iş açıcak sahibinin başına
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
Aracın kendi yağ değişim ikaz, uyarı sistemi de var...
Allah akıl fikir versin... Ama düşünüldüğünden çok var böyle insanlardan.
Bende arabayı ilk aldığımda aldığım gibi değiştirdim 78,200 km de iken sonraki yaağ değişimini110,584 km de yapmıştım unutmuşum yeni araba hevesinden
![]()
Çok kötü bir durum..10 000 de bir değişmesi gerekn yağ ne hale gelmiş..Yazık yazık..En ucuz yağ ve değişimi.Bunu bile masraf diyip değiştirmeyenler var..
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
yuh !!![]()
ben subaruyu aldigimda bayide islemler bitti disari ciktik adamla plakalari takti bende o arada mars bastim 5 dakika calistirdim , anahtari verdim adama , bakti suratima ne is die , yagini degisicez dedim ahhaha mal oldu . ama bu 0 felan diodu olsun degiselim dedim , degistikogun bugun her 5 binkmde bir yag ve filtresini degisirim .
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)