bakalım merakla bekliyoruz işler baya karışmış inşallah berbat etmeden tadında dewam ederler
Printable View
bakalım merakla bekliyoruz işler baya karışmış inşallah berbat etmeden tadında dewam ederler
yuh arkadas bu sefer fena katakulleye gelmısler haberlerı yok garıplerım
Reklamdan onceki son 10dk da kemiklerim birbirine girdi varya.
O ibonun seri katil olmasi lazim su andsn sonra.
Ooooofff offf
ee ecevitin hatundamı hain çıktı :S
Ecevitin hatun oha cikti hain ki nehain
süper başladı dizi..bu sezon yine harika olacak gibi
Beni ilk sezon gibi etkilemedi, o kadar alıştırdılar ki kimin iyi kötü olacağının belli olmayacağına, yine aynı kadro aynı şekilde devam etmesi ne bilim. aynı etkiyi yaratmadı.
Bilemedim ya bi yandan surukledi bi yandan alışıldık
herşey b.ka sardı :) iboya yapılırmı bu ya kızı bozdu irfan şahinle geziyo insanlıktan çıkmış çok heyecanlı bölümdü bekleki şimdi haftaya perşembe gelsin :)
degısık degısık bolum :D bıddı dıye bırakdm sonra tekrar degısık sekılde dewam eddı.. ya yorgunum dıe anlamadım yada harbı fılmde sıkıntı vardı..
yıne de ızlenebılcek guzel bı fılm olduguna emınım
mükemmel bir dönüş oldu gerçekten ...
yine tribe soktular ilk bölümden sinir stres sahibi oldum :D
ben çok sinir oldum gülten e öyle bir kötülük yapılmasından dolayı.Bundan sonra kesinlikle irfanın erkekliğini alırlar.
Ya ben lan neyse bişey demiyorum.Yönetmenine selam ediyorum sadece.gece gece yarım paket sigara içtim ya.
yine sıkıntıya bağladı bizi suskunlar :/
Piskolojik bunalıma soktu dizi beni, bütün bir dizi boyunca Gurur'a acıyıp sonunda o karı ile beraber görünce şok yaşadım resmen.
Adamlar cidden efsane dizi yapmışlar helal olsun..
Kötülerin arasındaki iyi ecevit
İyilerin arasındaki kötü gurur
Geçen seneki senaryoyu ters olarak izleyecez sanırım..
bence işin içine gültende giricek saykoya bağlıcak.
ama hakkaten yapılmaması lazımdı bu kadarı fazla artık.
Harika dönüş oldu gerçektende. Nisan karakteri sonunda bombayı koydu Gururun seviglisi çıkınca. Susukunlar bu sene gene fena olacak ama Gültene yapılmaması lazımdı o sahnede kitlendim resmen.
SUSKUNLAR Gurur'un Yolu :) Evet intikam terse dönmüş ama Gülten'e tecavüz çok sert oldu. İlk bölümden sarstı dizi. Yalnız HD kanalda tek seferde oynayıp biten dizi normal kanalda bitip yeniden neden başladı anlamadım?
Dün diziyi kaçıranlarn için;
dün kanal değiştirirken gördüm geline tecavüz vardı herhalde...eh dedim ya ebesinin şeyi artık dizide kız erkek durmadan tecavüz..içimi daralltı bu tarz diziler acı acı acı bu ne la yeter...
ulan gelinde cok tatlı be abi :D
aboooo bombaya bak dedim sonunda o derece yani başka birşey demiyorum bu sezoın cok feci olacak :)
az önce izledim :)
gururun yanında hatunu görünce hassktir oldum :)
tam tersi olmuş bu sefer benim nedense hoşuma gitmedi :) gelicek bölümlerde ne olucagı belli gibi
tüm sezon tecavüz sahneleriyle geçicek galiba bi ordan bi ordan sıra ahuyada gelebilir :D
Suskunlar 18. bölüm 1. fragman
Suskunlar 18.Bölüm 1.Fragman - YouTube
2.fragman
Suskunlar 18.Bölüm 2.Fragman - YouTube
Güzel bölüm bekliyor bizi.
her bölüm sonunda tekrar linkini yayınlayan arkadaş nerededir acaba ? :)
hemen özet çıkariym :D
kimse izlemiyomu artık yahu ? konu suskun kalmış :D
reklamlardan sonrasını göremedim. kız dövmesini söyledi noldu sonra
ayaga kalktılar birbirlerine bakıp irfan dediler ve bitti... :)
Suskunlar geçen sezon çok severek izlediğim bir diziydi ama bu sezon ya ben çok önyargılıyım, ya geçen sezon çok severek izlediğimden kötü yanlarını göremedim dizinin ya da gerçekten saçmaladılar. İrfan ufacık çakıyla parçalanacak Şahin'i piyasasının bile üstüne satıyor :) Hurdacı da hanım evladı tipli bir adam değildi pek. Aynı gün içinde süper hızlı hurdacımız arabayı paramparça yapıyor. Parçalanmış Şahin'in motoru 6 silindir :) Tecavüzcü Mustafa swap yapmış arabaya tecavüzden sonra hızlı kaçabilmek için herhalde :) Ayrıca 2 bölümdür sivri zekalı avukatımız Ecevit de dahil kimse İrfan ve Sait'ten şüphelenmiyor. Şüphelenmeyi bırakın akıllarına bile gelmiyor. 1 senedir bu adamlar ne yapıyor ne ediyor hiç düşünmüyorlar. Hee bu arada düğün günü ortalık yerdeki gelin odasında o tecavüz nasıl gerçekleşti o da ayrı bir konu. Daha ufak tefek bir sürü saçmalık var da yazmaya gerek yok.
Senarist arkadaş biraz daha kafa yorup senaryoyu toparlamazsa çok izleyici kaybeder bu dizi bence...