politik bir mesaj yokki ortada ? Ahmet Kaya'yı günahım kadar sevmem, ama çok alakasız bir yorum bu..
Printable View
politik bir mesaj yokki ortada ? Ahmet Kaya'yı günahım kadar sevmem, ama çok alakasız bir yorum bu..
iboo reyiz bu soruyu burada cevaplayamayız mumkün değil ancak benim fikrim ahmet kayanın apoyu ozledık lafından çıkış yaparak söylüyorum bu adam ve şarkıları ne kadar tehlikeli ise günümüz popüler müziği de bir kadar hatta daha fazla tehlikelidir...
müzik de geç dinle gitsin...
5. bölüm ilk fragmanı yayınlanmış;
5. bölüm 2. fragman da gelmiş;
Gene güzel bir bölüm olacağı kesin :)
:icon_tup: konu siyaset değil ama apo adına şarkılar söyleyen mitinglere katılan adamın şarkısının güzelliğini bırak sesini duymaya tahammül edemem vatan haini vatan hainidir.
konuya döncecek olursak mükemmel bir bölüm bizleri bekliyor gibi :)
takoz irfan geri döndü hee :D bakalım bu bölümde neler olucak
Tuncel kurtiz giriyormuş diziye..
'Ramiz Dayı' geri dönüyor! - Sabah
Haber doğruysa bugün aldıgım en güzel haber :D ama hangi rol'de olucak acep ?
En sevdigim gun kuzey guney gunu ertesi gunude suskunlara baglayan gun :D
dizi güzelde a.k. şarkılarının yer alması hoşuma gitmiyor. şarkı uyar uymaz sorun o değil, o adamın gözümüze sokulması hoşuma gitmiyor
Tuncel kurtiz mi ? İzlenir valla :D
Efsane geri dönüyor!
'Ezel’ dizisinde canlandırdığı ‘Ramiz Dayı’ karakteriyle sevilen Tuncel Kurtiz, ekranlara geri dönüyor
'Ezel' dizisindeki eski kabadayı ‘Ramiz Dayı’ tiplemesiyle hafızalara kazınan usta aktör Tuncel Kurtiz 'Suskunlar' dizinin kadrosuna dahil oldu.
Kurtiz, önümüzdeki haftalarda yayınlanacak bölümlerde seyirciyle buluşacak
kanka başladın 1.bölümden karaeskici oldun sende :D
Aslı Enwer fasülyeside acayip bişey oldu , daha düne kadar çocuktu aküü
Zaten izliyordum garanti oldu izlememiz.
akşam suskunlar ufaktan canlanalım :)
oh yeeaahh, akşamki bölümün fragman müthiş.. bakalım nasıl bir bölüm bekliyor Kuzey-Guney cacık cıktı yine 6-7 haftadır oldugu gibi :)
bugunde 4. bolumu ızleyım :) aksama hazırlıgımızı bıtırmıs olalım 2. bolumden sonra ızleyemedıydım :) 3 bolum cocukla konusma sahnelerı fena. :S
ramiz dayı atar yapmaya devam edecek anlaşıldı ;)
yeni bölüm yine bi hareketli çarşamba ve perşembe tadından yenmez oldu artık :)
komser fena döt oldu :D
Offfff kapak oglu kapakkkkkk
Beter olsun cok ayar oluyom g.tu kalkik ipne :)
hüseyin ölecek bunlar mahkemeye giremeyecek
Olaya bak ya sinir bozucu.
buda hakime kapak oldu :D
ölse bundan iyiydi ya:D
şu fazla enerjiyi bi atsın bakalım :D
yok artık daha neler ne beklerken ne oldu :) sarı pimi çekilmiş bomba gibi patlıcak şimdi hüseyine :)
İnsan evlatları nasıldı ama dizi :D merak etme emanet et :D
Yalnız türk dizisi saçmalıgı vardı yine,gerçi bölümün ilerlemesi için mecburiydi ,madem o kadar saglam adamınız var konuşturacagınız yanına sarıyı tıkacaktınız ayrılmayacaktı