Hadi o da olmadı adamı kızıyla tehtit ediyor takoz.Napıcaktı bi dinle ulan.Sarı da zalim çıktı :D
Printable View
Hüseyin sizlere ömür kalan sağlar bizimdir :D
Takozun oyunculu harika ya güldürüyor beni adam :D
Sıkıntı büyük.. Ama sarının adamı öldürmesi basit oldu
Hayır bu olayları da videoya kayıt etselerdi.. Bir hafta daha bekle şimdi....
güzel bir dizi gibi geliyor öyle türk dizilerini izlemem ama geçen hafta bi abimin tavsiyesiyle 4.bölümü izlemiştim hoşuma gitti ilk bölümlerinide izledim başarılı buldum....
baya tutacak gibi duruyor...umarım saçmalamazlar...
bu bölüm ahu gözüme melek gibi gözüktü
bir zamanlar meriç vardı tvde ahuuuuuuuuuuuuuu diye bağırıyordu onun gibi bağırasım geldi :hehe:
izledim yine süperdi.. birdahaki bölüm fragmanı bekliyorum acil :D
o yamyam ne zaman çıkacak ? ben inatla Gurur olduğunu düşünüyorum :)
cebrailin gazanfer olduğuda anlaşıldı elindeki eldivenden
yeni fragman cıktımı ? 6. bölüm ?
Bu hafta kolaj varmış.Yeni bölüm yok :(
Kolaj fragmanı;
kolaj nedir _?
tuh ya yenı bolum bekle bekle yenı bolum cıkmasın.
neyse zaten ızeleyemıcektık :D
Ne bu anlamadım ben ?
İlk bölümden başladı yine kısa kısa özet geçiyor?
yeni bölüm yok bugun herhalde ayar oldum heee o kadarda beklemıstım :ofk:
yeni bölüm yok harbiden hee:S
niye yok yaa geçen hafta da yalan dünya yoktu
Başlamayanlara önerim;başlamayın.
Psikoloji bozuyor geçen bölümde kasetleri izlerlerken zeki çıkınca bendede musluklar açılıyordu son anda durdum.
hiç izlememiştim...dun kolaj oldugunu ogrenince hanımla izleyelim dedik...arkadaş bunalım dizi ya sinir sahibi oldum valla...hanım zaten muslukları bi açtı durdurabilene aşkolsun...sakat dizi sakat...
fragman çıktı..
geçen gün alışveriş merkezindeyiz kaynanam ve eşim...ben çantalarını taşıyorum arkadan...tanıdık birilerini gördüler...bende elim uzatttım tam "merhaba ben tünay" diyecekken kaynanam elime vurdu..."indir o elini yavşak" dedi..."ben söylerim kim olduğunu!!"...."peki anneciğim" dedim bende:(
Bir Cumartesi günü kayınvalide ve eşim Kadıköy'de alışverişteydiler, eşim bizi gelip alırmısın dedi, baktım Kadıköy arapsaçına dönmüş, ben hayatta girmem o trafiğe siz gelin dedim, o gün bugündür beraber Kadıköy'e gitmiyorlar :D:D:D
Yanlız kadının intikamı benden kötü olacak gibi; her gittiğimizde 3 çeşit tatlı yapıyor ve hepsinden de tabağa koyup zorla yedirtiyor, sanırım şeker komasına sokup öteki tarafa sorunsuz şekilde iade ettirecek.
Hayır, bendeki şeker problemini de bilerek yapıyor, bilmese neyse diyecem de, bu şekil ölürsem cinayetten içeri atarlar mı kayınvalideyi :D:D:D
:D:D:D
Valla toruna süper bakar, o potansiyeli görebiliyorum, lakin eve yerleşmesinden korkuyorum. Birde çocuk ilerike yaşlarda obez falan olur, sonra ne o star'daki programa çıkar. Tshirt üzerine kilosunu yazarlar, sonra psikolojisini düzeltecez diye otur işin yoksa uğraş dur.
:D:D:D
Konu neydi, hah suskunlar, biz buraya nasıl geldik; en ufak fikrim yok. :D:D
peh benim kaynananın maşallahı var ozaman ya ben eve gelince hemen ocağa çay konur odanın engüzel yerinde ben otururum tek koltukta kumanda bende :D
Ama hanım kendi evimizde bi dedğimi 2 etmez anasının yanında bi garip oluyo anlamıyorum bu durumu :D
lan mılletın sevgılısının derdıne demedıgınızı komadınız.
geldınız burda kaynana muhabbetı yapıyonuz hanaunana :D
yalnız cidden yaşlarını dorumu ?
bu arada yaprak sarma çok güzel olmuş kızlar,haftaya bana bekliyorum...hadi eyvallah:D:D