bu 3 secenekse elbetteki jetta![]()
bu 3 secenekse elbetteki jetta![]()
youtubede corolla ile jetta nın karsılastırması var bır galerıcı her ıkı aracın parcalarını acıp kapıyor cıkarıyor felan falan onu ızledıkten sonra ınan corollaya yansmaz dırek jetta alırsın.benımde tercıhım jetta olurdu
BaYTaR MURO
Üçlü arasında Jetta derim.... Octavia ikinci elde sıkıntı....
Ancak o paralara Renault Fluence Bold 1.5 110 hp EDC de alınabilinir...![]()
Seat Leon 1.6 TDI DSG 185 hp...
Instagram: jb_tdifr
kesınlıkle beyaz bir jettatabı bırazcık sıra beklemek gerekıcek 1bucuk ay fılan gıbı ama gerek görünüş gerek ise kalıte olarak herseye deger kanımca
doğruların gözle görülmeyen orduları vardır...
Tabiki Octavia Jetta lar kiralama şirketleri için seri üretimde kalitesini düşürdü. örnek verim sana şu an vw çalışan adam bile skoda alıyor . gerisini sen hesap et.
DRİLL
Dr.Ecu
Kardeşim Jetta Highline'ı 3-4 ay sıra bekleyerek alabilirsin ama jetta comfortlıne tdi bulursan veya 1 ay içinde gelecek denk getirirsen alın. 2. el de deyim yerindeyse altın.Corollayı pek düşünmem ben. Octavia belki olabilir. Focus tdci'da düşünebilirsiniz. Ama en az yakanı ve 2. elde en iyisi hakikaten jetta.
Vw Cc & Mk 5 Gti
corolla derdim ben bizde corolla var şuana kadar hiçbir sıkıntı sorun olmadı
Nick'e uyumlu olsun diye mi 63 bin tl?Şaka bi yana. 65-70 bine 2011 Yeni Passat 1.6 TDI Comfortline bulunabilinir.
セルカン+レーラ=愛
Jetta basi ceker bana gore de, ama s40 d2 gercekten guzel bi secenek her ne kadar ic mekanda ki isiklandirmalari ve orta konsolu begenmesemde.. Motoru zaten kendini kanitlamis.. Bu arada marka on yargin yok ise fluence 1.5 dci EDC tavsiye ederim.. Abim kullaniyor cok memnun.. Dizayn ve marka on yargisi disinda eksigi yok, fiyat fayda endeksi basarili..
Tango-1 never dies.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)