Elegance 74,500 den başlıyor
"Active 1.6 TDI CR 105 HP 62.500 TL"
Yce Auto, `koda, Superb, Octavia, Fabia, Fabia Combi, Roomster, Orjinal Yedek Para, Periyodik Bakm, , Yaz-K Bakmlar, Orjinal Aksesuar, Yce Auto, `koda Auto
Elegance 74,500 den başlıyor
"Active 1.6 TDI CR 105 HP 62.500 TL"
Yce Auto, `koda, Superb, Octavia, Fabia, Fabia Combi, Roomster, Orjinal Yedek Para, Periyodik Bakm, , Yaz-K Bakmlar, Orjinal Aksesuar, Yce Auto, `koda Auto
Jetta - S40 ama cok zor tercih
Ben alacak olsam ikinci el 320d alirim sanirim60 lara makyajsiz 163luk temiz denk gelebilir. M paket, CSL jant ve yazilim yapip cicek gibi gezilir
![]()
2011 hyundai elantra olabılır.genıs aile arabası.132 hp 1.6 motor 6 vites.gercekten yururu falanda saglam o tıp araclar arasında guzel bır arac 1 temmuz gunu satın aldık sıkıntısız suruyoruz cok guzel arac vallaha
65.000 TL'ye CR-V Dizel satmıştık.![]()
Eğer illa ki sıfır olacaksa kesinlikle S40 olmalı derim ben. En az 5 sene kullanılcak diyosunuz,5 sene sonunda aldığınız her araba değer kaybedecek Volvo belki bunlardan daha çok değer kaybeder ama bi Volvodaki keyfide VW ya da Toyota'da alamazsınız diye tahmin ediyorum.
Yukarıda bir arkadaşımızda demiş E90 Kasa 3.20d bulunabilir. Ben alıcak olsam 3.20d alfa 159 vs. premium bişiler bakardım. 63.000 TL Jettaya vermek bana pek mantıklı gelmiyor. Ama sıfır olsun kafam rahat olsun diyorsan listedeki araçlardan en iyisi jettadır. İkinci eli olsun malzeme kalitesi olsun Görünüşü, motoru Kesinlikle Jetta'yı Tavsiye ederim. Şimdiden hayırlısı olsun![]()
63.000Tl günümüz yeni arabalara verilecek paralar değil açık ve net, 64 civarına 5.25 M görünüm almıştı bi abimiz çokda güzel duruyordu yakıt biraz fazla ama o paralara öyle bişeyler düşünseniz daha iiyi olur
Peugeot Sport
Volvo'nun + jetta'nın bütçeyi zorlayan fitatı ve 5-6 ay sıra vermeleri üzerine, bizim ihtiyaçlarımızı karşılayabilecek ve daha ekonomik olan corolla'da karar kıldık. Kısa bir vw'den sonra yeniden toyotacı oluyorum,hayırlısı olsun
Konuya katkıda bulunan herkese çok teşekkürler,var olun.
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Hayırlısı olur inşallah para iyi karar zor![]()
Veee ani bir 'R' yaparak , tekrar jetta ya dönmüş bulunmaktayım, bir aksilik çıkmazsa jetta tdi highline siparişi verecegim bir iki gün içinde
Renk beyaz ile siyah arasındayım ,sizce hangisi, neden olmalı ?
Sunroof çok istiyorum ama zaten highline'a ciddi sıra veriyorlar, + sunroof olursa özel siparişten cok daha geriye atıyor.,almayacagım sanırım sunroof
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Bence Beyaz Alın Sunroof yerinede 17'' Porto Jant eklettirin arabanın cehresini değiştiriyor resmenSunroof + Porto jant cok iyi olur ama cok sıra beklersiniz
Örnek Araç : http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...71405124/detay
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)