Dizel bakınıyorum. Elentrayı test ettim, açıkçası hiç beğenmedim, ergonomi,plastik aksam vs.
otomatık sürdüysen aractan soguma nedenidir otomatık vites elantralar cok gec kalkıyor ve cok bagırıyor arac.manuel daha ıyı ve guzel.zevk ısı tabıkı.dizel dusunuyorsanız c5 de sekıl duruyo
aklım almıyor ya 60 bin tl vericem birde sıra beklicem :S
kaç ayda gelicek peki ?
valla aynen dedigin gibi ,akıl işi degil. Mayıs sonu veya Haziran içi teslimat.
brky77 Nickli Üyeden Alıntı
Bence Beyaz Alın Sunroof yerinede 17'' Porto Jant eklettirin arabanın cehresini değiştiriyor resmen Sunroof + Porto jant cok iyi olur ama cok sıra beklersiniz
volvo s40 tercih etseydiniz keşke, doğuş otomotiv insani wv'den soğutur valla
s40 ın hem ikinci el kaybı, hem ağır satışı, hem de baz donanım olacak diye, liste dışı bıraktım, yoksa 1 sn durmazdım,kısmet degilmiş,doğuşa lanet olsun hakikaten
valla aynen dedigin gibi ,akıl işi degil. Mayıs sonu veya Haziran içi teslimat.
Porto jantlı bir jettamız var şuan ,keşke sunroof lu alsaydık diyoruz. Jant zamanla edinilir, ama orjinal sunroof malesef
Bilgidim kadarıyla fabrika çıkışı jant ile birlikte spor süspansiyonda otomatik olarak eklenıyor Alırken taktırmanız iyi olmuş kafanız rahat eder sonra alçaltmak için yay falan ugrasmassınız. Hayırlı olsun
s40 ın hem ikinci el kaybı, hem ağır satışı, hem de baz donanım olacak diye, liste dışı bıraktım, yoksa 1 sn durmazdım,kısmet degilmiş,doğuşa lanet olsun hakikaten