sendeki diş ağrısı değil 20 yaş dişin büyük ihtimal diğer dişlerini ittiriyor ve çene kemiğin ağrıyor. Rakı falan fayda etmez. Orada enfeksiyon varsada müdehale edemez doktorlar. Antibiyotik kullanacaksın sonra operasyonla alacaklar.
Arkadaşlar dış kulak iltihap ağrısını hayatta mukayese etmem başka ağrı ile. Bizim sutopçuların kronik hastalığıdır ölene kadar bırakmaz peşini 2-3 senede bir çıkar yazları. Ya denizden ya havuzdan ya da şebeke suyundan kaparsın. Kulak bir şişer içeri değil ilaç hava girmez. Ağrısı inim inim inletir. Normalde voltaren iğne günde 1 defa yapılır ben sabah akşam iğne vurdururum bide duyma olayıda sona erer. Kulağında sanki kulak tıpacı varmış gibi. Sürekli kulak damlası aman diim.

Alıntı

, yoksa foruma girmeyi bırakın dün akşam 2 dk gezinmeden duramıyodum bile. arveles en iyisi, teşekkürler 

:d kafam yumruk gibi sismişdi ) soguk su bi boka yaramıyor dahada cortingen oluyon ben dayadım suyu iyice akıttım duş fıskiyesini agzıma sokmaya calısdım tazigi verdikce rahatlatsın diye ama iyice kudurdum nasıl kafa ata ata fayansı kırdım hatırlamıyom ankarada osmanlı agız diş saglıgı hastanesi var babam elimi ayagım baglayarak götürdü korkudan geçde olsa gittim doktora baktı ben mudahele edemem buna intihap var dagılmasını bekliycez dedi . 1000 mg lık 6 günlük sabah aksam vurulmak üzre 12 tane igne 3 tane antibiyotik verdi az bir sey dagıldı intihap öyle cekdiler ameliyatıda kolay degil 2 tane bayan yaptı ameliyatı benim dişe 3 tane arka arkaya igne vurdular baya bir gömülmüş diş 3 tane igneden sonra ben pertim. suratım yamuldu kafamın sag tarafını hissetmiyom bi yandan kesip biciyolar agzıma 2 tane hortum atdılar paso kan cekiyo hortumlar dişden ne kadar kan fıskırıyorsa rahat bir 40 dakka sürdü sonunda cıkarmayı basardılar dişi ufacık bi şeymiş ameliyattan sonra 1.5 gün konusamadım
su an sana önerebilcegim tek şey fazla abartmamak faydası ile banyoya gir suyu iyice akıt fıskıyeyi agzına daya . bizzat denedim işe yarıyo ama iyice abartma intihapı yoksa dahada arıtoyo ama gecici sure olarak iyi geliyo birde majezik tablet var mavi ufak bir hap çok kuvvetli bir agrı kesici varsa mutlaka al