hayır yapılamaz sistemde görünür borcu yoktur ve temiz kağıdını bunun için istiyorlar kardeşim
hayır yapılamaz sistemde görünür borcu yoktur ve temiz kağıdını bunun için istiyorlar kardeşim
artık corc-i zamanıcdti
kardeşim arkadaş yaptık demiş nasıl yaptı bilemicem ama trafik tescille görüştüm şimdi araç üzerindeki men kalkmadan satışı yapılamaz asla diyor
artık corc-i zamanıcdti
olsun hocam sorun degıl ama ne içtiysen aynısından bizede gönder[/QUOTE]
öğlen vişne suyu içmiştim sek içtim ama çarptı galiba
![]()
geçenlerde başıma geldi kavşakta önünden geçtim durdurdu ön camım açıktı arka cama baktı bunda film var dedi geçermi acaba bu camfilmi hevesleri![]()
kafanız gene bulanıcak ancak noterden satış trafikten menken yapılıyor. çünkü temiz kağıdı aldıktan sonra noter menmi değilmi bakmıyor. sonuçta trafikten men demek araç trafiğe çıkamaz demek. trafiğe çıkarmadığım aracıda istersem satarım. ona karışmıyorlar.
ancak ruhsatını teslim alamıyor aracı yeni alan arkadaşa oluyor olan. eksikleri yapıp öyle teslim alabiliyor emniyetten ruhsatını. ama aracın meni yoksa artık ruhsat zaten eve kadar geliyor. yoksa gelmiyor gidiyorsun almaya bunları bunları yaptır öyle gel diyorlar. satışı yapana bişi olmuyor. ama etik değil terbiyesizliktir bunu bilerek satış yapmak.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
geçenlerde egzoz'dan benide çevirdi dikmen'de evrakları istedi noldu dedim egzoz açık filan dedi tam vericektim evrakları yanımızdan egzozlu bi e30 (içinde garip tipler) selam verip geçtihayırdır dedim onu niye durdurmuyosun bi afalladı bi sustu bişey diyemedi 2-3 dk beynini s.ktim resmen orda bunalttım arka arkaya sorularla. sıra sıra alıyorum fılan dedı o işleri gecicen dedim yeri gelince 15kişiyi arka arkaya cevırmeyı bılıyonuz
vermiyorum dedim sana evrak git onu durdur benımkı sucsa oda suc dedim. foto cekıcem evrak vermıyo yazarım fılan dedı cekemezsın dedım gectım onune seni şikayet ederim dedim et dedi aldım sicilini hemen yarım saat içinde gittim şikayet ettim cumhuriyet savcısına memur bey'i bakalım nolucak..
herşeyi anlattım bire bir ne olduysa şahit sordu ama yoktu yanımda.
savcıyada söyledim tamam suçsa bu ben kabul ediyorum bi zevkim bu var ben öderim cezamı sorun değil. ama memur görevini kötuye kullanıyor garip tipli adamlar selam verip geçiyor ne ayak dedim cıktım.
filmi söktür egzosu kumandalı yaptırmen için trafiğe gitmene gerek yok.
sonra durdururlarsa hala men derlerse ya ben gçsterdim burda ekipe zaten film vardı söktüm bak felan dersin sıkıntı yapma.
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)