Arakdaşlar playstation alıcam yarın. 2mi 3mü almalıyım fiyatları nedir nereden alabilirim ve 3ün oyunları cıkmadı henüz diyorlar ne diyorsunuz bu konularda?
Arakdaşlar playstation alıcam yarın. 2mi 3mü almalıyım fiyatları nedir nereden alabilirim ve 3ün oyunları cıkmadı henüz diyorlar ne diyorsunuz bu konularda?
dırek 3 al gt5 de yaza dogru gelır zaten japonyada cıkmıs...
2nin fiyatları heralde çipli olarak 250-300ytl arası değişiyordur
ps3 teknosa da var
http://www.teknosa.com.tr/Cultures/t..._PS3_KONSOL794
ama garantili istemiyorsan daha ucuzada bulursun
ben her gece PS 2 de pro stret die bi drift oyunu oynuyorum buyuk hastalık oldu bende 2 de olur yani tavsiye ederım.
piley istastasyon 3 al abı naapcan 2 yi 2erın ıkıncı elı 200 lıra sıfırları 300 olsun... gt5 tekı o gerceklıgın yanından gecemezler bıle...
Sen Playstation 3 60Gb olan modelden al (sanırım 60tı yanlıs bılıosam duzeltın) BT, USB, Herbi *** var + PS2 oyunlarınıda bu modelde oynayabılıosun![]()
KA Style
Şöle diyim 2-3 aydır arastırıyorum , ps3 henüz ciplenmedi , çiplenecek gibide gözükmüyor çünkü blueray kullanıyor , hadi çiplendi diyelim oyunu satacak kişinilerin blueray recorder alması lazımkki iyilerinin fiyatları 2000 dolar civarı.eğer ben her oyuna copyanın 100 katı ücret veririm diyorsan al..Şu an dünyayı xbox kasıp kavuruyor.Arkadasım aldı inanılmaz diyebilirim.30-40 tanede kopya oyun aldı deli gibi oynuyor özellikel call of duty 4'ü online olarakBen wii alıcam fiyatı 400 milyonlarda çünkü öle atraksiyon şeyleri severim.
Atraksiyon seviyorsan wii derim bi bak videoya
http://www.youtube.com/watch?v=_35MvPQdPoQ
ps3 için internetten oyun yüklenemiyor mu?hdd'li sonuçta yüklenebilir olması lazım.
elbet ps3te kırılır çip olmaz başka birşey yaparlar![]()
Bence de III al![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
bence bekle biraz daha net le idare et![]()
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
Xbox cidden güzel makine ama kesinlikle önüne geçilemeyen bir ısınma sorunu var ve buda aleti bozucak düzeyde ciddi bir sıkıntı ... Tabi Microsoft fazla ısınmadan kaynaklı sorunları direk makineyi değiştirerek çözüyor. Ama bildiğiniz gibi Türkiyede resmi olarak xbox satılmadığı için böyle bir imkanınız olmuyor. O yuzden xbox konusunda ben önyargılıyım. Yeni çıkardığı kasalarla microsoft sorunu çözdüğünü söylüyor...
Wİİ içinse bence bir alısveris merkezinde biraz oynamanı tavsiye ederim. benim arkadasım almıştı ama max. 2 hafta sonra o el kol sallamaktan sıkılıyosun![]()
Everyday I ** Çapulling!!!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)