1993 modelden baslıyo dıe bılıyorum yanlız yenı olarakda 2008 2009 yılında o motorun sıfırını cıkarmıslardı 2zamanlı motoruyla gayet keyıflıdır fakat yakıtı bıraz fazladır![]()
1993 modelden baslıyo dıe bılıyorum yanlız yenı olarakda 2008 2009 yılında o motorun sıfırını cıkarmıslardı 2zamanlı motoruyla gayet keyıflıdır fakat yakıtı bıraz fazladır![]()
Scooter almayı düşünüyprsan honda nın ps150i modelini öneririm kullananlar çok memnun bu ayın sonunda bende almayı düşünüyorum düşük yakıt seri bir motor şehir dışı bile gider su soğutmalı tipi de güzel ama vespa da ayrı bi kategori![]()
yok ben özellikle vespa bakıyorum normal scooter alıcak olsam bahsettiğiniz hondaya ve yamaha bws ye bakardım![]()
Keeway Scooterımı satıyorum ılgılenen olursa pm atabılır
Keeway Focus 125 2006 Model Scooter / Maxi Scooter Motor Sahibinden ikinci el 1.600 TL - 62421156
vespaları bende cok seviyorum asırı sirin geliyolar ama almaya güç yetmez mondialin cok benzeyen modeli var alıp onu vespa aksesuarlarıyla süsleyip yazları kullnamyı düşünüyorum bende![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Oldukça kaliteli bir marka . Bende Vespa olmasa da Honda PS150i sahibiydim. Fiyatından ötürü Vespa GTS 300 alamadım diye çok üzülmüştüm .![]()
2.5 lıraya ne alınabılır onerırmısınız yokus cıkabılcek b motor olsun
www.honda-tech.com
1990 yılından beri bizde aile yadigarımız, başından neler neler geçti hala sapasağlam maaşallahı var7-8 yıl önce satmıştık, alan sahibi yakıtıyla baş edememiş bildiğin yol kenarına atmıştı. 2 sene önce geri satın aldık, motoruna ufak bakım ve cilayla bu hale geldi
Gidişi şaşırtıyor 200 cc 2 zamanlı motoru var, yakıtı sömürüyor. Farklı bir motordan buna binince dengesi garip geliyor, arada şakalar yapabiliyor. Eskiden kalan borcunu harcını halledip toparlamayı düşünüyorum bende, yatmalardan dolayı ezikler kırıklar var.
''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK
Kendi konumu hortlatmanın vakti geldi
İçimdeki vespa ateşi tekrar harlandıetrafınızda, sağda solda gördüğünüz restorasyon isteyen vespalar olursa haber verin bana lütfen
bu ilandaki vespa mıdır cidden?
Vespa ET 125 1985 Model Scooter / Maxi Scooter Motor Sahibinden ikinci el 600 TL - 95303084
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)