Çanakkale'de Demircioğlu Caddesinde bir dükkan var. Eskiden sagra special'di şimdi ismi değişti. Ama hala doldurma satıyorlar ve tadı aynı.![]()
Çanakkale'de Demircioğlu Caddesinde bir dükkan var. Eskiden sagra special'di şimdi ismi değişti. Ama hala doldurma satıyorlar ve tadı aynı.![]()
Fotodakinin maket oldugu belli ama gercegide olsa fena olmaz![]()
Honda Civic İes, Nissan 200sx s14, Honda Civic eg6 si, Citroen c2 VTS
Ulan bi ben mi sevmiyorum su nesneyi. Feci agir geliyor bana. Hanim her kahvaltida yer evde her zaman yedek kavanoz vardir. Ac kalsam bile aklima gelipte ekmege surupte yemem yani. Ben de bi bozukluk var. En son baldiz ve bacanaklar geldi film izlerken bi baktim hanimla baldiz bi kavanoza bacanak oteki kavanoza kasikla sorti yapiolar.bacanak koca kavanozu tek basina yedi tig gibi herif bi de.
IN BOOST WE TRUST
almanyaya söyledim bende bi türlü bulamadılar 5kgluk olanı nerede satılıyor bileniniz varmı![]()
körler sağırlar
bende erkekler sevmez sanıyodum, bizden beter çıktınız
Bende de Nutella'nın en küçüğü var(dı) . 2 çay kaşığı haznesi kadar canı var
![]()
Cidden çokmu seviyosunuz ya ?
Nestle'nin ki hoşuma gidiyo benim,insanı krize sokacak cinsten nutella.
Bir kere kaşıklayarak yedim de gece yarısı,midemi mahvetmişti bi tuhaf olmuştum![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
evet beyler şuanda elimde tam 5 kg lık nestle chokella var sınırlı sayıda 10 adet erken gelen alır tech'e özel fiyat pazarlıksız 49,99 tl
IMPOSSIBLE IS NOTHING
Bigün Nutella meeting yapmak gerek
Olsada yesek ya, şimdi markete inmeye üşendim![]()
Merdo'm Seni Unutmayacağız...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)