Evet mutlu sona ulaştım. Az önce annemle görüştüm. Ve stoplarımı teslim aldığını ekstradan bir ücret vermediğini ve bi zorluk çıkarmadığını söylediler. Akşam resimlerimi koyarım. Artık ilginize tekrar teşekkür ederim![]()
Evet mutlu sona ulaştım. Az önce annemle görüştüm. Ve stoplarımı teslim aldığını ekstradan bir ücret vermediğini ve bi zorluk çıkarmadığını söylediler. Akşam resimlerimi koyarım. Artık ilginize tekrar teşekkür ederim![]()
korkulcak bıse yok ben sureklı yurtdısından bıseler alıyorum arada takılıyo gıdıyorum aracıma takıcam turkıyede yok dıorum ucretı neyse 3 lıra 5 lıra verıp alıyorum.arteus sende suspansıyon ıcın alacagın kısıye ya declare valueyı dusuk yazdırıcaksın yada cok gumruk bedelı verıceksın bı sorun olmaz urun elıne gecer
Evet düşük fiyat göstermek çok etkilidir bu işte.
Evet bu da annemin kamerasıyla Arka stop lambalarım
![]()
Bende şu an air ride süspansiyon peşindeyim ve boş yere gümrük paraları ödemek istemiyorum ve tecrübeli biri varsa yardım etsin diye bekliyorum![]()
Gökhan CEYLAN
elektronık esyada cok sıkıntı oluyor gumrukte ama arac parcasında su zamana kadar en az 30 urun getırmısımdır.bunların fıyatlarında 2000$olanda var 5$ olanda.Adamlar sadece faturada kac yazdıgına bakıyo 100$dan assagı ıse dırek evıne yolluyolar.kg ve buyukluk olaraksa 30 kg sınır var.Ben exedy hyper +volan aldım 20 kılo koca kolıde geldı daha sonra radyator aldım oda 17lb ıdı oda kapıma kadar geldı.mesela radyator 400 dolardı ben 50 dolar yazdırdım rıca ettım satıcıya.Sende suspansıyona 90 dolar felan yazdır gelır sıkıntı olmaz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)