hayırlı olsun...
İki ventonunda çekimlerini yolladım emirhan'a ;)
Videoda var ama :S
Printable View
hayırlı olsun...
İki ventonunda çekimlerini yolladım emirhan'a ;)
Videoda var ama :S
Mesaj olarak cekimleri sayfaya atarsaniz biz aralarindan seciyoruz.
maaşallah bütün araçlara çok güzel bi sayfa olmuş ama o sarı bug un resimleri yok ona üzüldüm :)
yakında bende davlumbazları sökücem basığa basık:)
bende 106nın resimlerini yoladım tech araçları toplanması iyi oldu böle
begendim.. uzun süredir böyle kaliteli bir sayfa bekliyodum siz açmışsınız :) aracımın fotolarını msj ile yolladım:) administrator bey ilgilenirmisiniz:)
güzel sayfa beğendim.. en güzeli avrupada ki kaliteli sayfalar gibi kaliteli fotoğrafların olması sayfayı daha da iyi hale getiecektir zamanla..
beğendik bakalım,hayırlı olsun :)
sayfa kaliteli duruyor, kolay gelsin :)
Arkadaslar destekleriniz icin tesekkur ederiz. Bu sayfayla buyuk kitlelere en azindan kaliteli arabanin ne oldugunu gostermeyi amacliyoruz. Insanlarin artik modifiyeye bi yasam tarzi olarak kabul etmesini sagalamak istiyoruz.
Güzel sayfa olmuş , elinize sağlık..
Guncel arkadaslar. Sayfamiz git gide kalabaliklasiyor. Daha cok kisi ve daha cok arac tanitmak istioruz :)
Öncelikle hayırlı olsun, emeğinize sağlık,
ben sayfanın ismine takıldım, neden yabancı,
madem sadece Türkiye'deki araçlar paylaşılacak sebebi nedir ?
Yurt disi sayfalarinada paylasiliyor sadece Turkiye araclar paylasiliyor. Ama sayfa butun dunyaya acik.
Facebook kullanmayan yada çeşitli nedenlerden kullanamayan arkadaslar da arabalarının fotograflarının bulunduğu konunun linkini yada direk fotograflarını iletebilirler.
sayfa güzel gidiyor,begeniyorum:)
pek anlaşamadık sanırım,
Tüm dünyaya açık yada kapalı olmasını sormadım,
Sadece Türkiye'deki araçları paylaşacağız demişiniz, doğru mudur ?
diyorum ki ; o halde neden sayfanın ismi yabancı,
Türkçe bir isim mi bulunamadı, yada yabancı isim daha fazla ilgi çekiyor diye mi,
yabancı isim tercih edildi,
yoksa özel bir nedeni mi var ?
kusura bakmayın, çok fazla kurcalıyor gibi oldum ama kafama takıldı,
yoksa destekse, her türlü Facebook üzerinden destek olurum :icon_tup:
Sayfa çok iyi severek takip ediyordum, ama taaaaaaaki facebookumu dondurana kadar :)
İşyerindeyim eve geçince bi bakayım acmıoyr burdan :)