Emeğinize sağlık, güzel olmuş.
Printable View
Emeğinize sağlık, güzel olmuş.
Kardes sikinti yok kurcala. Bende sana diorumki dunyadaki evrensel dil olan ingilizceyi kullandikki insanlar baslikta ne yazdigini anlayabilsinler. Turkiyedeki araclarin ne kadar basik gidebildigini gorsunler. Turkce yazsaydim yurtdisindaki insanlar Turkce bilmeden nasil anlicakti sence sayfanin ismini,neyle alakali oldugunu ?
Millet habersiz izinsiz imzali fotograflarin ustune imza atip yayinliyo. Arac sahiplerinden habersiz fotograflar yayinliyo asil onlari kurcalamak lazim. Herseyi acik secik ortaya koydukki bi yanlis anlasilma olmasin. Bilmiyorum daha net nasil olunur.
Sizin verdiginiz destek Turkiyede yapilan modifikasyonlarin ne denli ciddi,duzenli ve kaliteli oldugunu ortaya cikarticak unsurlardan en onemlisi.Verdiginiz destekten oturu tesekkurler biz arbaci camiasinin uzerindeki on yargiyi kaldirmaya ugrasiyoruz. Umarim yanlis bir dusunce yoktur.
o zaman bu grubu da destekleyelim
Anmelden | Facebook
:D
beğendim sayfayı harika :)
http://c1203.hizliresim.com/v/s/3sv61.jpg
uahuahuaha :D bilal olm nerde geldi akliniza yaa :D hic guclegim yoktu aksam aksam Allah iyiligini versin :D
Gorun iste ben bunlardan neler cekiyorum :)))))))))
Arac sahiplerini sayfamiza bekleriz arkadaslar. Kaliteli yapilmis. Ozenle modifiye edilmis. Gercekten basik araclari paylasiyoruz. Eger aracinizin bu kriterlere uyuyorsa ve prof cekimleri var ise sayfamiza mesaj yoluyla aracinzin fotograflarini isiminizle beraber yollayin arkadaslar. Turkiyede gercekten artik duzgun ve iddali araclar yapiligini dunyaya gosterelim :)
tebrik ederim güzel sayfa :)
Güzel sayfa beğendim teşekkürler.
Bende beğendim, sayfa olarak başarılı olmuş. Ama kafama birşey takıldı şimdi özenle seçiyorsunuz koyuyorsunuz herşey süper. Ama bizim türk milleti çalmayı çırpmayı sever ya ? Sizin sayfadan resimleri çalıp kendi sayfalarına koyup birde üzerine kendi logolarını koymaları kötü olmaz mı ? Bildiğin emek hırsızlığı olur ? Bunun için bişey düşündünüz mü acaba ?
Valla kardesim bu konuda cok haklisin ama bunun onune gecmemize imkan yok. Bunu zaten herkez yapiyo. Biz bunu engellemeye ugrasioruz zaten. Mumkun oldugunca ekledigimiz araclarin altina sahiplerinin isimlerini yazmaya calisiyoruz. Fotograflarin uzerine herhangi bir logo yapmiyoruz ki fotografi ceken arkadslarin imzalari belli olsun. Biz bu sayfayi nekadar yayginlastirirsak insanlar en azindan hangi araci kim yapmis onu anlayabilirler.
Senin dedigin gibi yapan bi suru sayfa var bizim amacimizda bu sayfalarin onune gecmek ve onlarin uyleerini kendimize cekmek.
Kendi facebook profilinize bile paylassaniz otomobilinizin fotograflarini genede calar koyarlar. Forumlardan calarlar ne yaparsak yapalim hak yeniyor.
öncelikle yeni sayfanız hayırlı ugurlu olsun. umarım çok tutlan sayfalar arasında olur
Siz yinede ufakta olsa bir logo yapın veya imza misal StanceWork yazısı adamların her fotografın üzerinde çok şaşalı bir şekilde duruyor bence düşünün, çünkü bunun önüne geçilmez. Fotografı çeken arkadaşda izinli bir şekilde kendi imzanızı atarsınız fotografı alsa kendi yayınlasa bile sizin imza üzerinde olur Photoshop bilmesi gerekir o imzayı oradan kaldırması içinde siz dediğimi yine düşünün çünkü çok iddaalı bir sayfa olucaksınız kimsenin eline koz vermeyin sizin fotograflarınız sizde kalsın :cool:
Haklisin kardesim dusunmedik degil valla cok kafa yorduk o konuyada. Duzgun guzel bir logo tasarladigimiz anda ole bsey yapmaliyiz.
Takip ettigim sayfalardan biri. Güzel kalite araçlar var emeginize saglık :)
Eyw kardesm elimizden geldigince guncel tutmaya calisiyoruz :)
Şöyle birşey karaladım sizin için ama beğenirseniz veririm dosyasını istediğiniz gibi renklendirir koyarsınız fotografların üzerine :)
http://www5.picturepush.com/photo/a/...LowCanWeGo.jpg
Eyw kardesim sen dedigin anda bende buna benzer bsi cikarttim koydum bi kac fotograf altina, kapak ve profil fotografina yavas yavas yayginlastiririm :)