arkandan konuşan önünden yesin eserim nediyim......
eseR abi takma kafana senii bilen biliyor nasıl olsa insan oğlunda hiç saygı kalmamış,herkes birbirinin yüzüne gülüyor hemen arkasını dönünce başlıyor pislemeye... abi kedi ulaşamadığı çiğere pislermiş o hesap... ben hep derim alcam bir tane katana(samuray kılıcı) başlıcam böyle insanlara dalmaya sağlı sollu kesicem...
kim ne konustuysa piyasada kalan arabalardan haberi yoktur gibime geliyorki kafaya takılacak bi durum yok abi salla ben böyle konusan insancıklara bişey ağızlı diyorum ama rutuk musade etmiyor GC ye maşallah
PAROLA 61
Esercım kedı ulaşamayacagı cıgerı mındar edermıs![]()
![]()
burda mamı abımız bıle bısı demedı araç hakkında hemde butun 106 ları bılen bı abımız olaraktan
kafaya takma bole seylerı....
Kabahatin büyüğü ustanda aslında Eser senin orda yatan arabanı onun bunun mıncıklamasına izin vermemeliydi...
hep bunlar işsizlikten kaynaklanıyo![]()
takma kafanı boşver milleti.benim araçta 2 parça boya var facedeki resimlerde hep değişen yok komple boyalı yazıyorum![]()
eser abım hıc sıkma canını bunlar olan seyler kedı cıger meselesı adam akıllı almayı dusunen gelır bakar gorur alır gıder 3 5 kısının sacma sapan konusmalarını takma kafana
34 EM 123
AÇIKEL otomotiv... JANTMAX ..
hep bızımlesın ALP GUNAYDIN 34 DUJ 43 ..
sıkma canını kanka piyasada bilmiş adam çok zaten herkez kaporta motor ustası kesilio araba bakarken. biz çok aldık sattık biliriz muhabbeti sal gec
en sevmedıgım muhabbet dogrusu...ondan araba alıp hıc satmıyrm hep bınıyrum uzun sure
www.honda-tech.com