eğer vr6 gibi seçenekler varsa. Direk bmw 6 sı seöerdim. e30 bir coupe ye 3.5 6 silindir atılırsa muazzam olur hakkaten.
Printable View
eğer vr6 gibi seçenekler varsa. Direk bmw 6 sı seöerdim. e30 bir coupe ye 3.5 6 silindir atılırsa muazzam olur hakkaten.
Lada samara'ya astra gsi motoru cuk diye oturuyor, bilginize.
e30 çok leziz olur
vr6 atmosferik pek mantıklı deil...
bir e30 yada daha fantastik olan e21 e m50b25 koyup emme headers komple egzoz dereceli ve yazılımla gerçekten çok ama çok keyifli arkadan itişli bi araba yapabilirsin tabi birde büyük kafa kilitli difransiyel bu parçalar piyasada kaynıyo parça sıkıntın olmaz araba dahil 10 liraya acayip bi araban olur gerçekten yada koymuşken efsane m30b35 koyarsın 3.5 litre makine işte ozaman tutmak için bilek ister :)
arkadaşlar olayı idrak edemediniz galiba
iş drift yada güç degil
UCUZA DEVİR CEVİRMEK
walla en ucuza devir çevirmek için motoru ölü bi crx veya kare kasa civic alırsın. Max tutacağı 3-4 bin. 4-5 bin arasıda komple b16 alırsın. Max. 2-3 bin arası işçilik ve parça masrafıyla totalde 11 bin liraya 9 bin cevirirsin :D
amaç sadece devirse tabiiki honda :) ama swift gti 1300 motoruyla 8000 çeviriyo çok agresif bi yapısı var zaten kilosuna diycek bişey yok :) atmosferik yüklemeye dayanıklı bi araç çok yakın arkadaşımdada var bence oda bir seçenek rahat 9000 çevirir oda
kısaca soru şöle olmalıydı=hondanın hangi kasasını alayımm ama soru yanlış o yüzden böle cvplar geliorr.en çok deviri ceviren makina bellii
ya b16 işte devir se devir parca seceneği ise bi dünya kasa sana kalmış ama eg daha hoş bence kare kasadan daha kolay bulunuo parcası
eğer olay dewirse wankel motor bana göre....Yaani herhangi bi araç üzerine wankel=)
içi bomboş olsun 2 koltuk diger herşeyi sok bence hem devir cevir hemde hafif olsun :) EF kasa köseli
Gürcell çok devir istiyosan swift i tek geçiyorum bu konuda da sana elimden geldiği kadar yardım etmeye çalışırım.. eski arabam atmosferikken 12k çeviriyordum fakat turboya geçtikten sonra 9500 de kestik. Sen yavaş araba toplamayı seviyosun böylece parçalarıda yavaş yavaş toplayıp çok güzel bir makina yapabilirsin. aklında bulunsun. Hemde hondacı arkadaşlar sakın yanlış anlamasın bu dediklerimi daha nadir bulunan bir araba toplamış olmak daha güzel geliyor bana.
aracım atmosferik 12 k çevirirken 2 hafta 650 kilo gezdim motorsiklet gibiydi ama karşıdan gelen hızlı bir kamyonda veya iri bir arabada yerden havalanıyomuş gibi bir his vermiyo değildi :D viraj kabiliyeti 0 a baya bi yaklaşmıştı yada ben o ağırlıkla dönmeyi beceremiodum :D
daihatsu sirion da 1.3 motorla 8000 falan çeviriyor..