suzuki swift gti al 700kg birde soyarsan 500kg![]()
suzuki swift gti al 700kg birde soyarsan 500kg![]()
Bende suzuki 1.3 gti derm![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
saxo verelım 1.4
www.honda-tech.com
![]()
devirle degil hacimle yuruyen bir motor bence vr6..
Experience is what you get when you don't get what you want.
hacimle yürüyen makine devirle de yürümez mi?
hacimli bir motor az devir, hep güç demektir... her ne kadar hızlı gitse de, daha yavaş giden ama çok devir çeviren bir motor daha çok keyif verebilir... sanırım bu yüzden arkadaş da "Devir çevirecek, çok ucuz Proje Arabası ne olmalı?" diye konu açmış zaten
B serisi bir Honda motor ya da Swift 1.3 GTi güzel seçimler olacaktır bence de![]()
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
O konuda tam bir bilgim yok, belki VR6'da bir istisna vardır ama benim bildiğim genel kural Hacim büyüdükçe dönülen max. devir düşer... İlla olmaz diye birşey yok yapılabilir ama fiyat/performans oranına ve yapmaya değip değmiyeceğine bakmak lazım![]()
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
vr6 büyük hacimli motor ile daha fazla devir çevrilebilir die tahmin ediyorum hemde tune yapmaya müsait bi makine ama yuksek devir çevirdikçe vereceği performans yüksek verebilir.
vr6nın stock elemanlarının limitlerini bilmiyorum ama uygun bi motoru eğer uygun elemanlarla yüklerseniz yüksek devirlere ulaşabilirsinz
70lerde v8lerle 9.5k dönenler vardı sokakta![]()
körler sağırlar
benim aklima lada samara geldi kilo olarak n eder bilmiyorumda icine oturtsan bib16a2 aman aman diyorumsleeper' olmaya birebir..bi fikir sadece
![]()
http://www.sahibinden.com/son_fiyat_...XQQdisplayitem
biraz fantesi olabilir ama vr6 şart değil bi K20 de iş görür![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)