Ranthor Nickli Üyeden Alıntı
Ben o dusuncemde tam haksiz degilim, cok fazla kedi var istanbulda neden bu kadar kedi var anlamiyorum, bir dengesizlik soz konusu sehir ekolojisinde. Dunyanin bir sehirinde yasadim, bu kadar kedi olan bir yer daha gormedim.
Kedi de bir memeli, fare de bir memeli, neden kedilere yasam hakki var da fareler yok o zaman? Ister misiniz evinize arbaniza girsin?
Benim de ilginc bir sekilde boceklere sempatim vardir, gece kelebeklerini, eve giren yesil, acaip acaip buzzz baaaz diye ses cikaran bocekleri filan hep disari atarim elimle, asla oldurmem.
Kedi de oldurmem, fare de oldurmem. Ama onlar kedi diye her istediklerini yapabilirler psikolojisini anlamiyorum. Kedinin ozgurluk alani benim alanimin basladigi yerde biter.
Kediden cok korkan insanlar da var, eski nisanlimin fobisi vardi. Kopeklere yapilmayan muamele kedilere yapiliyor. Cogu insan kopeklerden korkuyor diye.
Ayrica ben hayvan olarak kedileri sevmiyorum, guzel degiller, sempatik degiller, hoslanmiyorum, hoslanmak zorunda da degilim. Bahcemde evimde apartmanin insanlara acik bolgelerinde olmalarini da sevmiyorum.
Sevenler de var, ben onlara karismiyorum, istedikleri gibi beslerler, onlar da bana karismasin