o değil de x5 poor çıktı.
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
Site güzelmiş teşekkürler doush Nickli Üyeden Alıntı Güzel site, dediği sorun var.. kemer çok hızlı geri toplamıyor.. bunun dışında herhangi bir sorun görünmüyor.. gayet yüksek derece almış arabam.. Kronik Japon Fotoda görünen üst kemer tokasında biriken kiri APC tarzı bişeyle temizleyerek büyük ölçüde önüne geçilebiliyor
leon 1,6 "8V" tırnak içindeki yer hislerimi anlatıyo sanırım
levent Nickli Üyeden Alıntı Site güzelmiş teşekkürler Kronik Japon Fotoda görünen üst kemer tokasında biriken kiri APC tarzı bişeyle temizleyerek büyük ölçüde önüne geçilebiliyor http://i388.photobucket.com/albums/o...1042011021.jpg ben de öyle bir birikme yok levocum yarın yine bakayım ama sağol bi de apc ne
DeNNis Nickli Üyeden Alıntı sen iskender ustaya git 51lik borudan beyin kıvırsın sana
Jetta da yok bora var
doush Nickli Üyeden Alıntı ben de öyle bir birikme yok levocum yarın yine bakayım ama sağol bi de apc ne All purpace cleaner, meguiars atas vinet de aynı işi görür o zmn B sütun döşemesini / bakalitlerini söküp komple kemer sarmacına bakmak lazım Doğuşcum
süspansiyon %30.5
gitmiyor onun dısında 10 numara araba
partner yok
AP Type-R
doush Nickli Üyeden Alıntı ben de öyle bir birikme yok levocum yarın yine bakayım ama sağol bi de apc ne Senin arabada öyle kir çıkarsa, arkadaşlıktan reddederim seni.
K.
levent Nickli Üyeden Alıntı All purpace cleaner, meguiars atas vinet de aynı işi görür o zmn B sütun döşemesini / bakalitlerini söküp komple kemer sarmacına bakmak lazım Doğuşcum oll pörpıss kıliinıırr tamam bakayım Kakus Nickli Üyeden Alıntı Senin arabada öyle kir çıkarsa, arkadaşlıktan reddederim seni. bro sanmıyorm ya ama öyleyse de sevinirim yani basit olur çözümü
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları